Vés al contingut

Pintura intumescent per a focs cel·lulòsics

T’interessa aquest servei?

Posa’t en contacte amb nosaltres omplint aquest formulari si t’interessa rebre un pressupost d’aquest servei o simplement més informació.

"*" indicates required fields

Protecció contra focs cel·lulòsics amb pintura intumescent

La pintura intumescent per a focs cel·lulòsics és una de les alternatives de què disposem per aconseguir una estabilitat davant del foc a les estructures metàl·liques.

Com funciona

La pintura intumescent és una de les alternatives de què disposem per aconseguir una estabilitat davant del foc a les estructures metàl·liques. El principi del seu funcionament és: per l’acció de la calor els seus components fan una reacció química d’intumescència progressiva que donen lloc a una massa carbonosa amb un coeficient de transmissió tèrmica molt baix, mil vegades menor que el de l’acer. El seu gruix augmenta unes 50 vegades el seu volum inicial; la pintura es transforma en un gruixut coixinet aïllant que protegeix l’estructura metàl·lica de l’acció del foc.

Tractaments complementaris

Complementàriament es pot aconseguir un sistema en funció de la durabilitat i de la classificació de l’ambient on estarà exposada la pintura mitjançant l’aplicació de diferents imprimacions i esmalts d’acabat per a donar compliment a la guia ETAG 018-02 i/o la norma ISO 12.944.

Es pot aplicar opcionalment una capa d’esmalt ignífug sintètic acrílic o alifàtic per a interiors o sobre la base de poliuretà per a exteriors, excel·lent en ambients marins o industrials, amb carta de colors a definir pel client segons cartes de colors normalitzades RAL o NCS.

Colors

El color base de la pintura és el blanc, d’acabat mate i amb un temps d’assecat total de vint-i-quatre hores (segons els gruixos aplicats).

Disposem de diferents alternatives comercials de pintura per oferir-li la que millor s’adapti a les característiques i exigències de l’obra.

Aplicació i acabats

L’aplicació de la pintura la realitzem mitjançant equips de polvorització sense aire amb motor d’aire i bomba de desplaçament, amb pressions de servei de 510 bars, amb alimentació annexa per compressor pneumàtic de 7 bars a ¾ “. Amb aquest sistema aconseguim una aplicació llisa i molt estètica, amb gruixos amb successives capes de fins a 3.000 micres.

En petites aplicacions pot fer-se manualment; queda un acabat rugós amb aspecte estucat.

Camps d’aplicació: Protecció d’estructures metàl·liques: R-15 fins a R-180 (segons massivitats dels perfils).

Camps d’aplicació i resultats obtinguts

Sòlids en volum:De 56 a 85% (segons la marca)

Combustibilitat:A-2

Assecat al tacte a 25º|750 micres:40 minuts

Assecat dur a 25º|750 micres:18 hores

Temps de repintat:5 hores

Components:Monocomponent o bicomponent

Color:Blanc

Aspecte:Mate

Aplicació:Ariless, brotxa o corró

qualitat 2

Qualitat

rapidesa 2

Rapidesa

satisfacció 2

Satisfacció

Altres serveis que poden interessar-te

Protecció de cablejat

Protecció de safates de cables
Saber-ne més

Protecció de conductes de ventilació EI amb placa

Protecció de conductes EI amb placa
Saber-ne més

Franges tallafocs a base de morter

Instal·lació de franges tallafocs amb morter
Saber-ne més

Franges tallafocs amb placa rígida

Instal·lació de franges tallafocs amb placa rígida
Saber-ne més