Vés al contingut

Actualitat

Volem mantenir-te informat de les últimes novetats en el sector de les ignifugacions pel que fa a productes, normatives i a les novetats més rellevants de la nostra empresa.

ignifugación de naves industriales

Ignifugació de naus industrials, en què consisteix?

La ignifugació de naus industrials és un procés que permet augmentar la resistència al foc de les estructures metàl·liques d’aquests espais.
fusta ignífuga

Fusta ignífuga, la ignifugació de les estructures de fusta

Existeix la fusta ignífuga? Per si mateixa, la fusta està formada bàsicament per cel·lulosa i lignina, composts de carboni, hidrogen i oxigen.
ignifugació d'estructures metàl·liques

La ignifugació d’estructures metàl·liques

La ignifugació d’estructures metàl·liques és un pilar fonamental en la seguretat de qualsevol construcció a base de perfils d’acer laminat
pont tèrmic envolupant edifici

Què és un pont tèrmic i com es facilita el seu trencament?

Un pont tèrmic és una zona determinada de l’envolupant d’una edificació, a través de la qual es transmet amb major facilitat la calor.
claus de la protecció passiva contra incendis

Claus de la protecció passiva contra incendis

Què és exactament la protecció passiva contra incendis? Aquest tipus de barrera és fonamental a l’hora de lluitar contra el foc.
aïllament tèrmic en la rehabilitació d'edificis

Aïllament tèrmic en la rehabilitació d’edificis

L’aïllament tèrmic en la rehabilitació d’edificis energèticament eficients pot suposar una obra molt complexa.
què és la pintura intumescent

Què és la pintura intumescent i per què es fa servir?

T’explicarem què és la pintura intumescent. Es tracta d’un dels elements de protecció passiva contra incendis més importants.
sistemes anticorrosius

Sistemes anticorrosius i norma ISO 12944

En el present contingut t’expliquem les claus dels sistemes anticorrosius per a protegir l’acer. Parlem de la norma ISO 12944.
Panells Re.Vita

Ignifugació dels Panells Re.Vita

Ignifugacions Generals participa en la investigació i desenvolupament d’un producte ignífug per a modificar la classificació dels panells Re.Vita; uns panells sostenibles i de gran usabilitat fabricats a partir de peces tèxtils reciclades.
actualitat 3

Els nostres treballs redueixen l’impacte amb el medi ambient

Ignifugacions Generals, està compromesa amb el medi ambient i la societat, és per això que disposa de productes reciclables i ecològics en l’execució i aplicació en les obres.