Vés al contingut

Manteniment de pintures

T’interessa aquest servei?

Posa’t en contacte amb nosaltres omplint aquest formulari si t’interessa rebre un pressupost d’aquest servei o simplement més informació.

"*" indicates required fields

Manteniment de pintures anticorrosiu

L’elevat cost de reposició d’equips i estructures deteriorades per un mal manteniment, les normes de seguretat cada vegada més rigoroses, i les exigències de major productivitat, han portat a la indústria a la necessitat de realitzar plans de manteniment preventiu i correctiu cada vegada més estrictes.

El manteniment dins de les indústries és un dels aspectes que avui dia rep més atenció per part de les empreses. Aquests manteniments serveixen per evitar el deteriorament prematur de les instal·lacions i és un aspecte que cap empresa pot desatendre per al bon desenvolupament de la seva activitat.

Principal factor de deteriorament

Un dels principals factors causants del deteriorament en la indústria és la corrosió. Aquest és un procés completament natural que s’accelera per l’acció agressiva del medi ambient, la presència d’agents químics i el desgast operacional de cada condició, entre d’altres.

Amb el propòsit de satisfer les exigents necessitats de protecció, senyalització i identificació dels diversos equips, estructures i altres components de la indústria, IGNIFUGACIONES GENERALES desenvolupa i aplica diferents programes de manteniment anticorrosiu en funció de les necessitats i pressupostos dels nostres clients adaptant-nos tant en l’aspecte econòmic com operatiu.

Per tot això, el manteniment de pintures és indispensable.

qualitat 2

Qualitat

rapidesa 2

Rapidesa

satisfacció 2

Satisfacció

Altres serveis que poden interessar-te

Control de qualitat d’aplicacions

Control de qualitat de les aplicacions de protecció anticorrosiva
Saber-ne més

Tractament de pintures industrials

Tractament de sistemes de pintures industrials
Saber-ne més

Neteja amb aigua a pressió i ultra alta pressió

Neteja amb aigua a pressió i ultra alta pressió( UHP)
Saber-ne més

Microsorrejat de superficies

Microsorrejat de superficies in situ
Saber-ne més