Vés al contingut

Neteja amb aigua a pressió i ultra alta pressió

T’interessa aquest servei?

Posa’t en contacte amb nosaltres omplint aquest formulari si t’interessa rebre un pressupost d’aquest servei o simplement més informació.

"*" indicates required fields

Neteja amb aigua a pressió i ultra alta pressió( UHP)

Som especialistes en neteja amb aigua a pressió i ultra alta pressió. La utilització d’aigua per a la neteja i decapat de superfícies representa un gran avanç respecte a l’impacte mediambiental i un excel·lent remei per a l’eliminació de sals solubles de la superfície.

Com funciona

S’hi projecta l’aigua a alta pressió contra la superfície a tractar per eliminar-ne els contaminants i en funció de la pressió i la temperatura, l’angle de treball i la forma del filtre, Aconseguirem diferents graus d’acabat que aniran des del WJ – 1 a WJ-3.

El sistema que podem oferir amb aigua alta pressió i ultra alta pressió (UHP) ofereix una solució de neteja molt eficaç en sectors industrials. Els paràmetres variables de treball poden arribar a uns màxims de 30 litres/minut, 3.00 bars de pressió i a 100 º de temperatura.

El nostre equip

Els equips són completament mòbils, equipats amb un motor dièsel, un equip d’alta pressió, una reserva d’aigua i uns potents cremadors integrats. El sistema utilitzat es diu 3 ª dimensió de neteja a alta pressió.

Combinació amb altres productes

Per augmentar el rendiment i els resultats en diversos processos de neteja d’abrasió profunda, es pot combinar la neteja amb aigua a pressió amb productes abrasius de granulometria mitjana o additius biodegradables hidrosolubles.

Per evitar el “flash rush” amb l’efecte de l’aigua sobre l’acer en el procés d’assecat podem incorporar inhibidors de corrosió a l’aigua.

Aplicacions

La tècnica de neteja amb aigua a pressió s’utilitza en nombrosos sectors per a la neteja i tractament de superfícies tècniques. Entre les seves aplicacions més importants són l’eliminació de vernissos, pintures, òxid i plaques de protector anticorrosiu i la descontaminació lliure d’emissions. També per al despreniment selectiu de formigó.

Amb el sistema de neteja amb aigua a alta pressió podem eliminar olis, greixos, sals solubles principalment clorurs i sulfats de ferro (subproductes de corrosió en ambients marins i industrials) de les superfícies d’acer i neteges i reparacions de superfícies de formigó.

Avantatges

  • Compromís amb el medi ambient
  • Sistema net a la finalització dels treballs
  • Sense productes químics que puguin danyar la superfície
qualitat 2

Qualitat

rapidesa 2

Rapidesa

satisfacció 2

Satisfacció

Altres serveis que poden interessar-te

Control de qualitat d’aplicacions

Control de qualitat de les aplicacions de protecció anticorrosiva
Saber-ne més

Manteniment de pintures

Manteniment de pintures anticorrosiu
Saber-ne més

Tractament de pintures industrials

Tractament de sistemes de pintures industrials
Saber-ne més

Microsorrejat de superficies

Microsorrejat de superficies in situ
Saber-ne més