Vés al contingut

Protecció de conductes de ventilació EI amb placa

T’interessa aquest servei?

Posa’t en contacte amb nosaltres omplint aquest formulari si t’interessa rebre un pressupost d’aquest servei o simplement més informació.

"*" indicates required fields

Protecció de conductes EI amb placa

Per complir les normes actuals de prevenció i protecció d’incendis a les edificacions (CTE i RSCIEI) i per augmentar la seva seguretat, disposem de diferents solucions per a la protecció contra el foc dels conductes de ventilació.

Importància de protegir els conductes

Quan es dissenyen i s’instal·len sistemes de ventilació i extracció d’aire sense tenir en compte els efectes i les conseqüències d’un incendi, els conductes es construeixen utilitzant normalment materials lleugers com la xapa metàl·lica o la fibra de vidre, materials econòmics constructivament.
Els conductes i els suports construïts amb aquests materials es deformen o es fonen en cas d’incendi, el que provoca que es trenquin ràpidament permetent el pas del foc i del fum. En el cas que aquests conductes travessin diferents sectors d’incendi, el foc es propagarà per tot l’edifici.

Solucions

Podem protegir conductes existents o podem construir un conducte realitzat amb material especial; així aconseguim un conducte resistent al foc.
Hem de considerar si volem protegir el conducte del foc de l’exterior cap a l’interior (hio • oi) o en els dos sentits hio o • i), ja que tècnicament requereixen solucions diferents.

Disposem de dues solucions per a la protecció dels conductes: Panell de llana de roca d’alta densitat i panell de fibrosilicats.

Protecció de conductes amb panells semi rígids

Són panells compostos per llana de roca volcànica d’alta densitat (165 kg / m3) lleugerament impregnats de resina amb un gruix de placa de 9 cm.

Camps d’aplicació i resultats obtinguts:
Protecció de conductes de ventilació (Hio o->i): Fins EI-120 ‘

Protecció de conductes amb panells rígids

Són panells compostos per silicats càlcics, reforçats amb fibres inorgàniques resistents al foc. Aquests panells se sotmeten durant el procés de fabricació a tractament en autoclau a alta temperatura, fet que els dóna una excel·lent estabilitat dimensional davant el foc.

Camps d’aplicació i resultats obtinguts:
Protecció de conductes de ventilació (Hio o<->i): Fins EI-180 ‘
Protecció de conductes de ventilació (Hio o->i): Fins EI-90 ‘

qualitat 2

Qualitat

rapidesa 2

Rapidesa

satisfacció 2

Satisfacció

Altres serveis que poden interessar-te

Protecció de cablejat

Protecció de safates de cables
Saber-ne més

Franges tallafocs a base de morter

Instal·lació de franges tallafocs amb morter
Saber-ne més

Franges tallafocs amb placa rígida

Instal·lació de franges tallafocs amb placa rígida
Saber-ne més

Protecció contra incendis amb panells semirígids

Panells semirígids
Saber-ne més