Vés al contingut

Escuma de poliuretà – PUR

T’interessa aquest servei?

Posa’t en contacte amb nosaltres omplint aquest formulari si t’interessa rebre un pressupost d’aquest servei o simplement més informació.

"*" indicates required fields

Aïllament tèrmic amb escuma de poliuretà

L’escuma de poliuretà és la barreja de dos components líquids, el POLIOL i el ISOCIANATO. A través d’una màquina i l’aportació de calor es produeix una reacció química aconseguint una estructura sòlida, uniforme i molt resistent.

Avantatges d’aplicació

 • L’escuma de poliuretà té un baix cost ja que aplicant menys gruix s’aconsegueix major resistència tèrmica i és de fàcil aplicació.
 • Augmenta la productivitat de l’obra gràcies a la seva ràpida aplicació in situ.
 • En tractar-se d’un revestiment continu impermeable, no requereix arrebossat, cosa que també suposa un estalvi en morter.
 • Té una resistència a la compressió d’entre 130 kPa (1,3 kg / cm²) per a densitats de 32 kg / m³ i fins a 280 kPa (2,8 kg / cm²) per a densitats de 53 kg / m³.
 • Presenta una magnífica adherència a tots els materials comunament utilitzats en edificació, fins i tot sobre fusta.

Avantatges del material

 • El seu coeficient de conductivitat tèrmica (lambda) és el més baix de tots els materials aïllants. Amb un envelliment de 25 anys, el seu aïllament es considera un 25% superior a la mitjana d’altres materials.
 • Redueix el risc de condensacions en ambients humits. És impermeable, permet la transpiració i no requereix barrera de vapor.
 • L’escuma de poliuretà es considera un bé aïllant acústic ja que és un material lleuger, de baixa densitat i compost per més d’un 90% de cel·les tancades.
 • No perjudica la capa d’ozó.

Altres dades d’interès

 • L’ús d’escuma de poliuretà en els habitatges fa que el consum d’energia sigui molt menor i, al mateix temps, que es produeixi efecte hivernacle. Per tant, considerant un cicle de vida del poliuretà de 50 anys, s’obté un balanç molt positiu de l’efecte hivernacle en usar poliuretà com aïllament tèrmic.
 • L’escuma de poliuretà es classifica en el Grup 3 segons l’Agència Internacional per a la Investigació del Càncer (www.iarc.fr), és a dir, no classificable pel que fa al seu caràcter cancerigen per a l’home.
 • El poliuretà és combustible però té un bon comportament davant del foc ja que en la seva aplicació final d’ús mai queda a la vista. En funció de les exigències de reacció al foc on s’hagi d’aplicar disposem de diferents classificacions al foc que van des de l’Euroclasse Efins a una classificacióBs1d0.

Especificacions tècniques

qualitat 2

Qualitat

rapidesa 2

Rapidesa

satisfacció 2

Satisfacció

Altres serveis que poden interessar-te

Insuflat de cel·lulosa

Aïllament tèrmic amb insuflat de cel·lulosa
Saber-ne més

Insuflat de llana de roca

Aïllament tèrmic amb insuflat de llana de roca
Saber-ne més

Llana de roca projectada

Aïllament tèrmic amb llana de roca projectada
Saber-ne més

Aïllament ceràmic ultrafí ThermaCote

ThermaCote, aïllament ceràmic ultrafí
Saber-ne més