Vés al contingut

Pintura intumescent per a focs d’hidrocarburs

T’interessa aquest servei?

Posa’t en contacte amb nosaltres omplint aquest formulari si t’interessa rebre un pressupost d’aquest servei o simplement més informació.

"*" indicates required fields

Protecció contra focs d'hidrocarburs amb pintura intumescent

La pintura intumescent amb base epoxi per a focs d’hidrocarburs és una pintura destinada a petroquímica (onshore i offshore) i indústria, com ara refineries, plantes químiques, plantes de gas, plataformes marines fixes, vaixells flotants de producció i plantes industrials.

Diferència amb els focs cel·lulòsics

En aquest tipus d’instal·lacions, la virulència dels focs és molt diferent als focs cel·lulòsics, ja que una vegada que es produeix una fuita de combustible (gas, petroli, líquids inflamables, etc.) es genera foc i es propaga molt ràpidament. En qüestió de minuts, els elements en estat crític, si no estan convenientment protegits, es trenquen i s’acaba afegint més combustible al foc d’una manera molt ràpida.

Producte i àrees de protecció

La pintura intumescent és un producte molt lleuger i té grans propietats mecàniques per garantir un manteniment a llarg termini. Les seves àrees de protecció són processos i estructures d’equips, canonades i canalitzacions elèctriques.

Aplicació i acabats

Aquestes aplicacions es poden realitzar en els tallers abans de muntar l’estructura, o bé in situ, en obres, en processos de reforma i millora.

Camps d’aplicació: Protecció d’elements per a focs hidrocarburs: Fins a R-180 ‘.

Especificacions tècniques

Sòlids en volum:Del 95 al 98%
Components:2 components base epox
Curat: D’1 a 4 hores
Manipulació: 24 hores
Color:Gris

Les pintures intumescents per a hidrocarburs estan homologades pels més importants organismes de certificació internacionals, ABS, DNV, LLOYD ‘s REGISTER i UL.

qualitat 2

Qualitat

rapidesa 2

Rapidesa

satisfacció 2

Satisfacció

Altres serveis que poden interessar-te

Morter cimentós

Morter cimentós per a focs d'hidrocarburs
Saber-ne més