Vés al contingut

Llana de roca projectada

T’interessa aquest servei?

Posa’t en contacte amb nosaltres omplint aquest formulari si t’interessa rebre un pressupost d’aquest servei o simplement més informació.

"*" indicates required fields

Aïllament tèrmic amb llana de roca projectada

Disposem de solucions d’aïllament tèrmic amb llana de roca projectada. És un morter compost per partícules de llanes minerals de roca basàltica, aglomerants hidràulics inorgànics i additius anti-pols. Està exempt d’amiant i d’altres productes nocius.

Des de l’entrada en vigor del Codi Tècnic de l’Edificació i el seu Document Bàsic sobre Habitabilitat d’Estalvi d’Energia DB HE, cada vegada és més important i més exigent l’aïllament tèrmic en l’edificació.

Aplicació i acabats

Aplicat, presenta un aspecte rugós. No és tòxic ni patogen. Les aplicacions més habituals són l’aïllament tèrmic entre habitatges i locals no calefactats (garatges, locals comercials, magatzems, etc …) o d’aïllament en façanes ventilades.

Aplicat amb sistemes de projecció s’aconsegueix un acabat continu i uniforme, ja sigui per la part inferior dels forjats o sobre elements delimitadors verticals. També proporciona un gran aïllament acústic.


Els morters s’apliquen amb sistema per via seca amb equips de maquinària pneumàtica que realitzen la dosificació adequada i bombegen el producte a través d’una mànega de gran diàmetre fins a la pistola de projecció, que allà fa la barreja amb l’aigua i la impulsió que li dóna l’aire.

La llana de roca projectada, un cop aplicada, té un aspecte de color gris clar i tacte rugós tou.

Característiques i resultat

El resultat de l’aplicació és una protecció òptima com a aïllant tèrmic i acústic fet amb un material lleuger, amb una bona adherència sobre la superfície d’aplicació, i una bona capacitat per aguantar els canvis climàtics. Té bona flexibilitat i adherència que li permet adaptar-se a gairebé tots els suports sense fissures ni despreniments.


En funció del coeficient de transmissió tèrmica exigit (U a W / m2K) i el gruix del material existent de formigó o obra, el nostre departament tècnic realitzarà un estudi per realitzar el càlcul del gruix necessari de la llana de roca projectada. L’objectiu serà complir amb les exigències del projecte.

Especificacions tècniques

Densitat: 175 kg / m3 (+ -10%)
Color: Gris clar
PH: 12,5
Combustibilidad: A-1
Conductivitat tèrmica: 0,0456 W / m · K
Temperatura màxima d’aplicació: 149ºC

qualitat 2

Qualitat

rapidesa 2

Rapidesa

satisfacció 2

Satisfacció

Altres serveis que poden interessar-te

Escuma de poliuretà – PUR

Aïllament tèrmic amb escuma de poliuretà
Saber-ne més

Insuflat de cel·lulosa

Aïllament tèrmic amb insuflat de cel·lulosa
Saber-ne més

Insuflat de llana de roca

Aïllament tèrmic amb insuflat de llana de roca
Saber-ne més

Aïllament ceràmic ultrafí ThermaCote

ThermaCote, aïllament ceràmic ultrafí
Saber-ne més