Vés al contingut

Morter cimentós

T’interessa aquest servei?

Posa’t en contacte amb nosaltres omplint aquest formulari si t’interessa rebre un pressupost d’aquest servei o simplement més informació.

"*" indicates required fields

Morter cimentós per a focs d'hidrocarburs

Morter cimentós amb polímers inorgànics amb formulació apta per protecció al foc en ambients industrials on es puguin generalment produir focs per hidrocarburs. Bàsicament destinats a petroquímica (onshore i offshore) i indústria, com ara refineries, plantes químiques, plantes de gas, plataformes marines fixes, vaixells flotants de producció i plantes industrials.

Diferència amb els focs cel·lulòsics

En aquest tipus d’instal·lacions, la virulència dels focs és molt diferent als focs cel·lulòsics, ja que una vegada que es produeix una fuita de combustible (gas, petroli, líquids inflamables, etc.) es genera foc i es propaga molt ràpidament. En qüestió de minuts, els elements en estat crític, si no estan convenientment protegits, es trenquen i s’acaba afegint més combustible al foc d’una manera molt ràpida.

Àrees de protecció

Les seves àrees de protecció són estructures d’equips i canonades.

Aplicació i acabats

Aquestes aplicacions es poden realitzar en els tallers abans de muntar l’estructura, o bé in situ, en obres en processos de reforma i millora.
Per a l’aplicació del morter cimentós és necessari prèviament la col·locació d’una malla metàl·lica fixada sobre els suports mitjançant claus electrosoldats.

Camps d’aplicació: Protecció d’elements per a focs hidrocarburs: Fins a R-240 ‘

Especificacions tècniques

Densitat: 640 a 880 kg / m3 (en funció del producte)
Color: Gris

El morter cimentós per a hidrocarburs està homologat per Underwriters Laboratories i classificat per a ús interior i exterior, sota normes UL -263 i UL-1709.

qualitat 2

Qualitat

rapidesa 2

Rapidesa

satisfacció 2

Satisfacció

Altres serveis que poden interessar-te

Pintura intumescent per a focs d’hidrocarburs

Protecció contra focs d'hidrocarburs amb pintura intumescent
Saber-ne més