MENÚ
Home Actualitat

Actualitat

TREBALLS AL RESTAURANT ´ELS 4 GATS´ BARCELONA.
31/12/2012

TREBALLS AL RESTAURANT ´ELS 4 GATS´ BARCELONA.

Un dels restaurants més emblemàtics de la ciutat de Barcelona, Els 4 Gats, parla per si mateix. Antiga taverna que des que va obrir les portes el 1897 ha acollit a nombrosos artistes i escriptors de l’època, que de totes parts d’Espanya feien la...
Més informació
TREBALLS A L´UNIVERSITAT NACIONAL D´EDUCACIÓ A DISTÀNCIA(UNED).
27/12/2012

TREBALLS A L´UNIVERSITAT NACIONAL D´EDUCACIÓ A DISTÀNCIA(UNED).

IGNIFUGACIONS GENERALS, S.L. ha realitzat la protecció entre diferents sectors d’incendi a les noves instal·lacions de la UNED a Barcelona. Per realitzar els segellats s’han utilitzat, reixes intumescents, panells de llana de roca d’alta densitat,...
Més informació
ECOMUSEU FARINERA DE CASTELLÓ D´EMPURIES.
17/12/2012

ECOMUSEU FARINERA DE CASTELLÓ D´EMPURIES.

S’ha ignifugat l’estructura principal portant de bigues de fusta de tota la planta coberta de l’edifici que s’està reformant a Castelló d’Empúries, on està ubicat l’Ecomuseu Farinera, mitjançant l’instal.lació de malla d’acer de deployyé i...
Més informació
DISPOSEM DE SOLUCIONS PER LA PROTECCIÓ DE LES ESTRUCTURES DE FUSTA.
10/12/2012

DISPOSEM DE SOLUCIONS PER LA PROTECCIÓ DE LES ESTRUCTURES DE FUSTA.

A Ignifugacions Generals li podem realitzar un estudi tècnic per trobar la solució més adequada, econòmica i estètica als elements de fusta, siguin decoratius o estructurals. El comportament que requereix la fusta, com a material o com a element...
Més informació
TREBALLS D´IGNIFUGACIÓ AMPLIACIÓ LIDL DE FIGUERES
03/12/2012

TREBALLS D´IGNIFUGACIÓ AMPLIACIÓ LIDL DE FIGUERES

S’ha ignifugat tota la nova estructura metàl.lica portant mitjançant la projecció de morter de perlita i vermiculita per aconseguir una estabilitat R-90’, així com la projecció amb el mateix producte sobre forjats de xapa col.laborant, per...
Més informació
TREBALLS A MICHAEL KORS BARCELONA
26/11/2012

TREBALLS A MICHAEL KORS BARCELONA

IGNIFUGACIONS GENERALS ha portat a terme la protecció passiva contra el foc de la botiga que la firma de moda Michael Kors obrirà a la milla d’or barcelonina, concretament al número 100 del Passeig de Gràcia. Per fer-ho, s’ha protegit tota...
Més informació
IGNIFUGACIÓ DEL NOU DIA MARKET DE STA. CRISTINA D´ARO.
19/11/2012

IGNIFUGACIÓ DEL NOU DIA MARKET DE STA. CRISTINA D´ARO.

S’ha ignifugat mitjançant morter de perlita i vermiculita l’estructura metàl.lica de reforç de l’edifici i l’estructura de bigues de fusta, per aconseguir unes estabilitats al foc R-120’, de tota la planta baixa de l’edifici a on s’ha obert el nou...
Més informació
PROTECCIÓ D´ESTRUCTURA METÀL·LICA I DE FUSTA EN EL RESTAURANT POLLO RICO DE BARCELONA
12/11/2012

PROTECCIÓ D´ESTRUCTURA METÀL·LICA I DE FUSTA EN EL RESTAURANT...

Protecció d’estructura metàl · lica i de fusta, mitjançant projecció de morter de llana de roca per aconseguir una resistència al foc R-120’ El local està situat al C. Sant Pau, 31 de Barcelona.
Més informació
HOSPITAL UNIVERSITARI GERMANS TRIAS I PUJOL (CAN RUTI)
07/11/2012

HOSPITAL UNIVERSITARI GERMANS TRIAS I PUJOL (CAN RUTI)

IGNIFUGACIONS GENERALS, S.L. ha portat a terme la protecció contra el foc, per l’adequació de les instal•lacions al CTE a les sales tècniques, tant de l’edifici de maternal com l’edifici de general, de l’Hospital universitari Germans Trias i...
Més informació
PROTECCIÓ ESTRUCTURAL DEL CENTRE SOCIAL DE FORNELLS DE LA SELVA
30/10/2012

PROTECCIÓ ESTRUCTURAL DEL CENTRE SOCIAL DE FORNELLS DE LA SELVA

S’ha ignifugat l’estructura metàl.lica de les bigues del forjat del sostre de la planta baixa, mitjançant projecció de morter de llana mineral per aconseguir una R-90’, de l’edifici del Centre Social municipal de Fornells de la...
Més informació
12345
© IGNIFUGACIONS GENERALS S.L.
Queda prohibida la reproducció, distribució, transformació, presentació i difusió, total o parcial dels textos i continguts d'aquesta web de forma directa o indirecta per qualsevol forma o mitjà conegut o per conèixer sense el permís per escrit dels titulars del copyright, els quals es troben subjectes als drets de propietat Intel·lectual, i sotmesos a contracte editorial per a la seva edició en paper.

La reproducció o plagi sense l'autorització pertinent pot constituir una vulneració dels drets de propietat intel·lectual que es troben tipificats en el Codi Penal.
POLÍTICA DE PRIVACITAT:
 
Ignifugacions Generals en compliment amb el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016, garanteix la protecció i la confidencialitat de les dades personals de tot tipus, que ens proporcionin els nostres clients, "usuaris", a la Web.
 
Informació bàsica:
 
En virtut de l'article 13 de Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), Ignifugacions Generals, com a responsable del tractament, l'informa dels següents aspectes rellevants:
 
Responsable del Tractament NOM I DIRECCIÓ DE L’EMPRESA
Finalitat La informació que ens faciliten les persones interessades les tractem amb la finalitat de gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licitin, i facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès.
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui una relació mercantil i no se sol·liciti la seva supressió.
Exercici de Drets Dirigir-se a: info@ignifugacionsgenerals.com
Desistiment Gratuït.
Destinataris No es cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Reclamació Autoritat de Control Espanyola.
Informació Addicional Podeu consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades i privacitat a www.ignifugacionsgenerals.com
 
 
Informació Addicional:
 
Ignifugacions Generals és el responsable del tractament de dades personals que recull i tracta, posant a la seva disposició els següents mitjans de comunicació per a la seva posada en contacte a:
 
Ignifugacions Generals amb NIF B61989638 amb domicili amb domicili a Girona a la CTRA ANTIGA D'AMER, 10-12 (POLIGON DOMENY) i correu electrònic: info@ignifugacionsgenerals.com.
 
Abast de la Política:
 
Quan accedeix i utilitza la nostra pàgina Web www.ignifugacionsgenerals.com, es compromet a acceptar aquesta política de privacitat, així com les disposicions que conté l'Avís Legal i Política de Cookies.
 
Li proporcionem la informació perquè amb caràcter previ a la documentació de les seves dades personals pugui accedir a la Política de Privadesa i a qualsevol altra informació rellevant en matèria de Protecció de Dades.
 
Així mateix, la present política serveix per facilitar informació addicional de segon nivell, d'aquelles clàusules informatives que redirigeixen a aquesta, amb tal finalitat.
 
Finalitat del Tractament:
 
Ignifugacions Generals tractarà la informació que ens proporcioni amb les següents finalitats:
 
 • Gestionar qualsevol tipus de sol·licitud, suggeriment o petició sobre els nostres serveis professionals que ens formuli.
 • Comunicacions comercials: Tractament de les seves dades amb la finalitat d'informar d'articles d'interès i informació general sobre els nostres serveis via correu electrònic.
 • Gestions administratives, comptables i fiscals.
 • Gestionar dades aportades pels candidats a un lloc de treball a través de Currículum Vitae (CV), amb la finalitat de el procés de selecció. Vostè autoritza expressament a Ignifugacions Generals perquè procedeixi a el tractament de les seves dades per la finalitat indicada.
 • Gestionar les comandes rebudes a través del web, per a la gestió de facturació, o reclamació.
 
Ignifugacions Generals tractarà les seves dades i informació aportada per als processos de selecció amb la més estricta confidencialitat, adoptant per a això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració i/o accés no autoritzat.
 
Termini de conservació de les seves dades:
 
El període de conservació de les dades personals variarà en funció de el servei que pugui arribar a contractar o prestar.
 
En qualsevol cas, serà el mínim necessari, i pot mantenir-se segons les circumstàncies que s'apliquin en cada cas, i la legislació vigent actual.
 
Legitimació:
 
La base legal per al tractament de les dades és el consentiment de les persones interessades per a la tramitació i gestió de qualsevol sol·licitud d'informació o consulta sobre els nostres serveis professionals, així com per a l'enviament de comunicacions comercials dutes a terme per Ignifugacions Generals i quan el tractament sigui necessari per a l'execució d'un contracte.
 
Procedència de les dades:
 
Totes les dades personals que tractem mitjançant la nostra pàgina web procedeixen directament de la persona interessada.
 
Drets:
 
Ignifugacions Generals, en compliment amb la Normativa Europea de Protecció de Dades, comunament denominat RGPD, l'informa dels drets que ostenta com a titular i afectat de les dades personals que recaptem i tractem, incloent-se els següents drets:
 
 • Té dret a desistir de forma gratuïta i en qualsevol moment del consentiment atorgat pel tractament de les seves dades personals.
 • Té reconegut el dret d'accés a les seves dades personals, així com el dret a rectificació d'aquells.
 • Té dret a oposar-se a el processament de les seves dades personals, així com el dret a supressió, comunament denominat, dret a l'oblit. De la mateixa manera, té dret a oposar-se a el tractament per decisions individuals automatitzades.
 • Té dret a obtenir la limitació del tractament de dades personals.
 • Té dret a sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals.
 • Té dret a presentar una queixa a l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades que correspongui, sent l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).
 
Els precedents drets reconeguts els podrà exercitar mitjançant sol·licitud dirigida a través de correu electrònic a info@ignifugacionsgenerals.com o a través dels mitjans de contacte que posem a la seva disposició indicant en l'assumpte del missatge o comunicació la referència: Drets RGPD.
 
Així mateix, per poder fer aquesta sol·licitud ens cal informació addicional que permeti acreditar la identitat de la persona exercent i vinculada a el tractament de dades personals, es requerirà l'aportació d'informació addicional o documental que acrediti aquesta identitat de l'afectat o interessat que exerceixi el dret en qüestió.
 
Desistiment:
 
Ignifugacions Generals en virtut de la Directiva 2002/58/CE en relació als serveis de la societat de la informació i la possibilitat de remetre comunicacions promocionals o publicitàries per mitjans electrònics, incorpora o facilita als destinataris d'aquestes comunicacions mecanismes, senzills i gratuïts , per a desistir del consentiment atorgat per a la finalitat de l'enviament d'aquelles, complint íntegrament amb la normativa europea i nacional sobre la matèria esmentada.
 
Política de Cookies:
 
Una "Cookie" és un petit arxiu que s'emmagatzema a l'ordinador de l'usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de "cookies" ens ajuda a millorar la qualitat de la nostra web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quins no.
 
Les cookies són essencials per al funcionament d'Internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant la navegació i usabilitat de la nostra web. Recordeu que les galetes no poden danyar el seu equip i el que estiguin activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.
 
Avís de violació de dades personals:
 
En el cas que les seves dades es vegin compromesos, Ignifugacions Generals, li notificarà a vostè i a les autoritats supervisores competents en un termini de 72 hores per correu electrònic amb informació sobre l'abast de la violació, les dades afectades, qualsevol impacte en el servei i el pla d'acció, amb les mesures per protegir les dades i limitar qualsevol possible efecte negatiu en els interessats.
 
La "infracció de dades personals" fa referència a una violació de la seguretat que condueix a la destrucció, pèrdua, alteració, divulgació no autoritzada o accés, accidental o il·legal, a les dades personals transmeses, emmagatzemades o processats relacionats amb la prestació de Servei.
 
Dubtes i Modificacions:
 
Si té alguna pregunta sobre aquesta Política de Privacitat, li preguem que es posi en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a l'adreça info@ignifugacionsgenerals.com.
Nosaltres i tercers, com proveïdors de serveis, utilitzem cookies i tecnologies similars (en endavant “cookies”) per tal de proporcionar i protegir els nostres serveis, per a comprendre i millorar el seu rendiment i per a publicar anuncis rellevants. Per a més informació, pot consultar la nostra Política de Cookies.Seleccioni “Acceptar cookies” per a donar el seu consentiment o selecciona les cookies que desitja autoritzar. Pot canviar les opcions de les cookies i retirar el seu consentiment en qualsevol moment des del nostre lloc web.
Cookies autoritzades:
Més detalls
Acceptar totes les cookies Acceptar les cookies sel·leccionades