MENÚ
Home Empresa Política d'empresa

Política d'empresa

Qualitat: La satisfacció del client és l’essència de la nostra empresa. A IGNIFUGACIONS GENERALS, S.L., per tal d'avançar i assolir un alt nivell en la qualitat de totes les nostres activitats, respectant la protecció del Medi Ambient i...

Qualitat

Qualitat
La satisfacció del client és l’essència de la nostra empresa.

IGNIFUGACIONS GENERALS, S.L., per tal d'avançar i assolir un alt nivell en la qualitat de totes les nostres activitats, respectant la protecció del Medi Ambient i preservant la salut dels nostres treballadors, ha establert una sèrie de principis:
 
  • Garantir el compliment de la legislació i reglamentació aplicable en matèria de Qualitat, Medi Ambient i Seguretat.
  • Promoure la participació i responsabilitat de tots els treballadors de la nostra empresa en el funcionament i el desenvolupament de la Política de qualitat.
  • Establir les mesures necessàries per evitar i eliminar tots els factors que afecten negativament a la qualitat de les activitats de l’empresa, que generin aspectes Medi Ambientals o impliquin risc per al personal de l'empresa o per a la societat en general.
  • Utilitzar la satisfacció dels clients, tant a nivell intern com extern, com un indicador clau en la política de millora contínua de l'empresa.
  • Promoure entre els nostres proveïdors i treballadors el compliment de totes les disposicions establertes per l'empresa en matèria de Qualitat, Seguretat i Medi Ambient.

Mediambient

Mediambient
La Política de Gestió Mediambiental de l’empresa, ha involucrat a tot el personal en la Gestió del Medi Ambient, arribant des de la Direcció fins a totes les persones que hi treballen, amb un enfocament cap a una millora permanent, per al que adopta el compromís d'aplicar les següents decisions:
 
  • Proporcionar als empleats un lloc de treball segur i saludable.
  • Actuar en les instal.lacions per prevenir danys a la salut pública i el medi ambient, per contribuir així, de manera positiva, a la comunitat local i el manteniment del medi ambient.
  • Assegurar que tots els productes poden ser manipulats i aplicats de manera segura.
  • Complir totes les lleis i regulacions vigents relatives al medi ambient.
  • Alertar i prevenir immediatament a aquelles persones que potencialment puguin ser afectades per possibles riscos de les nostres matèries primeres, productes i activitats, i informar sobre les mesures de protecció més adequades.
  • Formar a tots els empleats per a la gestió i implementació d'activitats o accions relacionades amb el medi ambient.
  • Contribuir al desenvolupament de responsabilitats en l'àmbit del medi ambient.
  • Incloure un compromís de millora contínua i de prevenció de la contaminació.
IGNIFUGACIONS GENERALS S.L. en la seva activitat genera residus industrials i és d’obligat compliment prendre les mesures necessàries per asegurar-ne l’eliminació o l’aprofitament d’acord amb la normativa vigent (Art: 21 de la llei 2/1991.) IGNIFUGACIONS GENERALS S.L. té assigant el codi de productor de residus P- 50784-1 per la junta de residus del departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya. 

Seguretat

Seguretat
Un dels objectius prioritaris a IGNIFUGACIONS GENERALS, S.L. és garantir la seguretat de tots i cadascun dels seus treballadors. Per assolir-ho tenim establert un Sistema de Gestió de Prevenció de Riscos Laborals, que permet aconseguir la prevenció dels accidents laborals, detectant les situacions de risc origen de les mateixes mitjançant l'aplicació de tècniques adequades i la implementació de les accions correctores que siguin possibles i necessàries.

El Pla de Prevenció és tasca de tots, la Direcció i els comandaments aporten el lideratge de l'esforç i els treballadors per la seva banda el compliment de totes les pautes de treball que se'ls indiqui, així com les millores possibles a realitzar dins dels seus llocs de treball. La Direcció, assumint la seva responsabilitat en la Política de Prevenció de Riscos Laborals, es compromet a proporcionar els recursos adequats per a la bona marxa del Pla de Prevenció, a difondre'l i exigir el seu compliment.

IGNIFUGACIONS GENERALS, S.L. disposa d’un departament encarregat de la seguretat dels treballadors i del compliment de les normes de seguretat i salut. 

Complementàriament comptem amb l'assessoria especialitzada d'una empresa externa de prevenció. 

Tots els treballadors de la nostra empresa disposen de la formació necessària en riscos laborals segons el seu lloc on desenvolupen la feina i les tasques que tenen encomanades.

Disposem de 3 tècnics de prevenció de riscos laborals en plantilla. Cada equip de treball disposa com a mínim d’un recurs preventiu i tot el personal de l’empresa està format d’acord al R.E.A.
© IGNIFUGACIONS GENERALS S.L.
Queda prohibida la reproducció, distribució, transformació, presentació i difusió, total o parcial dels textos i continguts d'aquesta web de forma directa o indirecta per qualsevol forma o mitjà conegut o per conèixer sense el permís per escrit dels titulars del copyright, els quals es troben subjectes als drets de propietat Intel·lectual, i sotmesos a contracte editorial per a la seva edició en paper.

La reproducció o plagi sense l'autorització pertinent pot constituir una vulneració dels drets de propietat intel·lectual que es troben tipificats en el Codi Penal.
POLÍTICA DE PRIVACITAT:
 
Ignifugacions Generals en compliment amb el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016, garanteix la protecció i la confidencialitat de les dades personals de tot tipus, que ens proporcionin els nostres clients, "usuaris", a la Web.
 
Informació bàsica:
 
En virtut de l'article 13 de Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), Ignifugacions Generals, com a responsable del tractament, l'informa dels següents aspectes rellevants:
 
Responsable del Tractament NOM I DIRECCIÓ DE L’EMPRESA
Finalitat La informació que ens faciliten les persones interessades les tractem amb la finalitat de gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licitin, i facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès.
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui una relació mercantil i no se sol·liciti la seva supressió.
Exercici de Drets Dirigir-se a: info@ignifugacionsgenerals.com
Desistiment Gratuït.
Destinataris No es cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Reclamació Autoritat de Control Espanyola.
Informació Addicional Podeu consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades i privacitat a www.ignifugacionsgenerals.com
 
 
Informació Addicional:
 
Ignifugacions Generals és el responsable del tractament de dades personals que recull i tracta, posant a la seva disposició els següents mitjans de comunicació per a la seva posada en contacte a:
 
Ignifugacions Generals amb NIF B61989638 amb domicili amb domicili a Girona a la CTRA ANTIGA D'AMER, 10-12 (POLIGON DOMENY) i correu electrònic: info@ignifugacionsgenerals.com.
 
Abast de la Política:
 
Quan accedeix i utilitza la nostra pàgina Web www.ignifugacionsgenerals.com, es compromet a acceptar aquesta política de privacitat, així com les disposicions que conté l'Avís Legal i Política de Cookies.
 
Li proporcionem la informació perquè amb caràcter previ a la documentació de les seves dades personals pugui accedir a la Política de Privadesa i a qualsevol altra informació rellevant en matèria de Protecció de Dades.
 
Així mateix, la present política serveix per facilitar informació addicional de segon nivell, d'aquelles clàusules informatives que redirigeixen a aquesta, amb tal finalitat.
 
Finalitat del Tractament:
 
Ignifugacions Generals tractarà la informació que ens proporcioni amb les següents finalitats:
 
  • Gestionar qualsevol tipus de sol·licitud, suggeriment o petició sobre els nostres serveis professionals que ens formuli.
  • Comunicacions comercials: Tractament de les seves dades amb la finalitat d'informar d'articles d'interès i informació general sobre els nostres serveis via correu electrònic.
  • Gestions administratives, comptables i fiscals.
  • Gestionar dades aportades pels candidats a un lloc de treball a través de Currículum Vitae (CV), amb la finalitat de el procés de selecció. Vostè autoritza expressament a Ignifugacions Generals perquè procedeixi a el tractament de les seves dades per la finalitat indicada.
  • Gestionar les comandes rebudes a través del web, per a la gestió de facturació, o reclamació.
 
Ignifugacions Generals tractarà les seves dades i informació aportada per als processos de selecció amb la més estricta confidencialitat, adoptant per a això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració i/o accés no autoritzat.
 
Termini de conservació de les seves dades:
 
El període de conservació de les dades personals variarà en funció de el servei que pugui arribar a contractar o prestar.
 
En qualsevol cas, serà el mínim necessari, i pot mantenir-se segons les circumstàncies que s'apliquin en cada cas, i la legislació vigent actual.
 
Legitimació:
 
La base legal per al tractament de les dades és el consentiment de les persones interessades per a la tramitació i gestió de qualsevol sol·licitud d'informació o consulta sobre els nostres serveis professionals, així com per a l'enviament de comunicacions comercials dutes a terme per Ignifugacions Generals i quan el tractament sigui necessari per a l'execució d'un contracte.
 
Procedència de les dades:
 
Totes les dades personals que tractem mitjançant la nostra pàgina web procedeixen directament de la persona interessada.
 
Drets:
 
Ignifugacions Generals, en compliment amb la Normativa Europea de Protecció de Dades, comunament denominat RGPD, l'informa dels drets que ostenta com a titular i afectat de les dades personals que recaptem i tractem, incloent-se els següents drets:
 
  • Té dret a desistir de forma gratuïta i en qualsevol moment del consentiment atorgat pel tractament de les seves dades personals.
  • Té reconegut el dret d'accés a les seves dades personals, així com el dret a rectificació d'aquells.
  • Té dret a oposar-se a el processament de les seves dades personals, així com el dret a supressió, comunament denominat, dret a l'oblit. De la mateixa manera, té dret a oposar-se a el tractament per decisions individuals automatitzades.
  • Té dret a obtenir la limitació del tractament de dades personals.
  • Té dret a sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals.
  • Té dret a presentar una queixa a l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades que correspongui, sent l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).
 
Els precedents drets reconeguts els podrà exercitar mitjançant sol·licitud dirigida a través de correu electrònic a info@ignifugacionsgenerals.com o a través dels mitjans de contacte que posem a la seva disposició indicant en l'assumpte del missatge o comunicació la referència: Drets RGPD.
 
Així mateix, per poder fer aquesta sol·licitud ens cal informació addicional que permeti acreditar la identitat de la persona exercent i vinculada a el tractament de dades personals, es requerirà l'aportació d'informació addicional o documental que acrediti aquesta identitat de l'afectat o interessat que exerceixi el dret en qüestió.
 
Desistiment:
 
Ignifugacions Generals en virtut de la Directiva 2002/58/CE en relació als serveis de la societat de la informació i la possibilitat de remetre comunicacions promocionals o publicitàries per mitjans electrònics, incorpora o facilita als destinataris d'aquestes comunicacions mecanismes, senzills i gratuïts , per a desistir del consentiment atorgat per a la finalitat de l'enviament d'aquelles, complint íntegrament amb la normativa europea i nacional sobre la matèria esmentada.
 
Política de Cookies:
 
Una "Cookie" és un petit arxiu que s'emmagatzema a l'ordinador de l'usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de "cookies" ens ajuda a millorar la qualitat de la nostra web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quins no.
 
Les cookies són essencials per al funcionament d'Internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant la navegació i usabilitat de la nostra web. Recordeu que les galetes no poden danyar el seu equip i el que estiguin activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.
 
Avís de violació de dades personals:
 
En el cas que les seves dades es vegin compromesos, Ignifugacions Generals, li notificarà a vostè i a les autoritats supervisores competents en un termini de 72 hores per correu electrònic amb informació sobre l'abast de la violació, les dades afectades, qualsevol impacte en el servei i el pla d'acció, amb les mesures per protegir les dades i limitar qualsevol possible efecte negatiu en els interessats.
 
La "infracció de dades personals" fa referència a una violació de la seguretat que condueix a la destrucció, pèrdua, alteració, divulgació no autoritzada o accés, accidental o il·legal, a les dades personals transmeses, emmagatzemades o processats relacionats amb la prestació de Servei.
 
Dubtes i Modificacions:
 
Si té alguna pregunta sobre aquesta Política de Privacitat, li preguem que es posi en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a l'adreça info@ignifugacionsgenerals.com.