MENÚ
Home Actualitat

Actualitat

TREBALLS DE PROTECCIÓ CONTRA EL FOC A DISPUIG, S.A. DE TAIALÀ
28/12/2015

TREBALLS DE PROTECCIÓ CONTRA EL FOC A DISPUIG, S.A. DE TAIALÀ

Ignifugacions Generals ha realitzat la protecció contra el foc a la nau nova de Displuig, S.A. de Taialà. Els treballs efectuats són la protecció mitjançant franja tallafocs amb panells per aconseguir una EI-60' i la protecció de l'estructura...
Més informació
TREBALLS DE PROTECCIÓ ANTICORROSIVA A L´ESTACIÓ DE FERROCARRIL DE CALDES DE MALAVELLA
21/12/2015

TREBALLS DE PROTECCIÓ ANTICORROSIVA A L´ESTACIÓ DE FERROCARRIL...

Ignifugacions Generals ha realitzat la protecció anticorrosiva a l'estació de ferrocarril de Caldes de Malavella. Els treballs efectuats són la protecció de l'estructura metàl·lica de les marquesines amb esmalt d'acabat decoratiu per a exteriors, la...
Més informació
TREBALLS D´IGNIFUGACIÓ I ANTICORROSIÓ A L´HOSPITAL FREMAP DE BARCELONA
14/12/2015

TREBALLS D´IGNIFUGACIÓ I ANTICORROSIÓ A L´HOSPITAL FREMAP DE...

Ignifugacions Generals ha realitzat la protecció contra el foc i la corrosió a l'Hospital Fremap de Barcelona. Els treballs efectuats són la protecció de l'estructura metàl·lica amb morter de Perlita i Vermiculita per aconseguir una R-120' i la...
Més informació
TREBALLS DE PROTECCIÓ ANTICORROSIVA A LA PASSERA PEATONAL SOBRE EL RIU TER DE MONTESQUIU
07/12/2015

TREBALLS DE PROTECCIÓ ANTICORROSIVA A LA PASSERA PEATONAL SOBRE...

Ignifugacions Generals ha realitzat la protecció anticorrosiva a la passera peatonal sobre el riu Ter de Montesquiu. Els treballs efectuats són la protecció de l'estructura metàl·lica amb esmalt d'acabat decoratiu amb pintura d'òxid de ferro...
Més informació
TREBALLS D´IGNIFUGACIÓ A CONGELATS SALMA, S.L. DE FORTIÀ
30/11/2015

TREBALLS D´IGNIFUGACIÓ A CONGELATS SALMA, S.L. DE FORTIÀ

Ignifugacions Generals ha realitzat la protecció contra el foc a Congelats Salma, S.L. de Fortià. Els treballs efectuats són la protecció de l'estructura metàl·lica amb pintura intumescent  per aconseguir una R-30' i la protecció de l'estructura...
Més informació
TREBALLS D´IGNIFUGACIÓ A SERVEI, S.A. DE GIRONA
23/11/2015

TREBALLS D´IGNIFUGACIÓ A SERVEI, S.A. DE GIRONA

Ignifugacions Generals ha realitzat la protecció contra el foc a Servei, S.A. de Girona. Els treballs efectuats són la protecció de l'estructura metàl·lica amb pintura intumescent  per aconseguir una R-30' i la protecció de l'estructura metàl·lica amb...
Més informació
TREBALLS D´IGNIFUGACIÓ AL MERCAT DE SANT ANTONI DE BARCELONA
16/11/2015

TREBALLS D´IGNIFUGACIÓ AL MERCAT DE SANT ANTONI DE BARCELONA

Ignifugacions Generals ha realitzat la protecció contra el foc al Mercat de Sant Antoni de Barcelona. Els treballs efectuats són la protecció de l'estructura metàl·lica amb pintura intumescent  per aconseguir una R-30' amb l'acabat decoratiu amb...
Més informació
TREBALLS D´IGNIFUGACIÓ A L´ANTIC PARC DE BOMERS DEL POBLE-SEC DE BARCELONA
09/11/2015

TREBALLS D´IGNIFUGACIÓ A L´ANTIC PARC DE BOMERS DEL POBLE-SEC...

Ignifugacions Generals ha realitzat la protecció contra el foc a l'Antic Parc de Bombers del Poble-Sec de Barcelona. Els treballs efectuats són la protecció de l'estructura metàl·lica de la coberta per aconseguir una R-30', la protecció de...
Més informació
TREBALLS D´IGNIFUGACIÓ A JOHN BERRI (VIDAL GRUP) DE BARCELONA
02/11/2015

TREBALLS D´IGNIFUGACIÓ A JOHN BERRI (VIDAL GRUP) DE BARCELONA

Ignifugacions Generals ha realitzat la protecció contra el foc a la botiga John Berri de Barcelona, propietat de Vidal Grup. Els treballs efectuats són la protecció d'estructura metàl·lica amb pintura intumescent per aconseguir una R-120'. Vidal...
Més informació
TREBALLS D´IGNIFUGACIÓ A ENPLATER, S.A. DE TORROELLA DE MONTGRÍ
26/10/2015

TREBALLS D´IGNIFUGACIÓ A ENPLATER, S.A. DE TORROELLA DE MONTGRÍ

Ignifugacions Generals ha realitzat la protecció contra el foc a Enplater, S.A. de Torroella de Montgrí. Els treballs efectuats són la protecció mitjançant franjes tallafocs amb panells per aconseguir una R-30' i R-90', la sectorització entre sectors...
Més informació
123456
© IGNIFUGACIONS GENERALS S.L.
Queda prohibida la reproducció, distribució, transformació, presentació i difusió, total o parcial dels textos i continguts d'aquesta web de forma directa o indirecta per qualsevol forma o mitjà conegut o per conèixer sense el permís per escrit dels titulars del copyright, els quals es troben subjectes als drets de propietat Intel·lectual, i sotmesos a contracte editorial per a la seva edició en paper.

La reproducció o plagi sense l'autorització pertinent pot constituir una vulneració dels drets de propietat intel·lectual que es troben tipificats en el Codi Penal.
POLÍTICA DE PRIVACITAT:
 
Ignifugacions Generals en compliment amb el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016, garanteix la protecció i la confidencialitat de les dades personals de tot tipus, que ens proporcionin els nostres clients, "usuaris", a la Web.
 
Informació bàsica:
 
En virtut de l'article 13 de Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), Ignifugacions Generals, com a responsable del tractament, l'informa dels següents aspectes rellevants:
 
Responsable del Tractament NOM I DIRECCIÓ DE L’EMPRESA
Finalitat La informació que ens faciliten les persones interessades les tractem amb la finalitat de gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licitin, i facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès.
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui una relació mercantil i no se sol·liciti la seva supressió.
Exercici de Drets Dirigir-se a: info@ignifugacionsgenerals.com
Desistiment Gratuït.
Destinataris No es cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Reclamació Autoritat de Control Espanyola.
Informació Addicional Podeu consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades i privacitat a www.ignifugacionsgenerals.com
 
 
Informació Addicional:
 
Ignifugacions Generals és el responsable del tractament de dades personals que recull i tracta, posant a la seva disposició els següents mitjans de comunicació per a la seva posada en contacte a:
 
Ignifugacions Generals amb NIF B61989638 amb domicili amb domicili a Girona a la CTRA ANTIGA D'AMER, 10-12 (POLIGON DOMENY) i correu electrònic: info@ignifugacionsgenerals.com.
 
Abast de la Política:
 
Quan accedeix i utilitza la nostra pàgina Web www.ignifugacionsgenerals.com, es compromet a acceptar aquesta política de privacitat, així com les disposicions que conté l'Avís Legal i Política de Cookies.
 
Li proporcionem la informació perquè amb caràcter previ a la documentació de les seves dades personals pugui accedir a la Política de Privadesa i a qualsevol altra informació rellevant en matèria de Protecció de Dades.
 
Així mateix, la present política serveix per facilitar informació addicional de segon nivell, d'aquelles clàusules informatives que redirigeixen a aquesta, amb tal finalitat.
 
Finalitat del Tractament:
 
Ignifugacions Generals tractarà la informació que ens proporcioni amb les següents finalitats:
 
 • Gestionar qualsevol tipus de sol·licitud, suggeriment o petició sobre els nostres serveis professionals que ens formuli.
 • Comunicacions comercials: Tractament de les seves dades amb la finalitat d'informar d'articles d'interès i informació general sobre els nostres serveis via correu electrònic.
 • Gestions administratives, comptables i fiscals.
 • Gestionar dades aportades pels candidats a un lloc de treball a través de Currículum Vitae (CV), amb la finalitat de el procés de selecció. Vostè autoritza expressament a Ignifugacions Generals perquè procedeixi a el tractament de les seves dades per la finalitat indicada.
 • Gestionar les comandes rebudes a través del web, per a la gestió de facturació, o reclamació.
 
Ignifugacions Generals tractarà les seves dades i informació aportada per als processos de selecció amb la més estricta confidencialitat, adoptant per a això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració i/o accés no autoritzat.
 
Termini de conservació de les seves dades:
 
El període de conservació de les dades personals variarà en funció de el servei que pugui arribar a contractar o prestar.
 
En qualsevol cas, serà el mínim necessari, i pot mantenir-se segons les circumstàncies que s'apliquin en cada cas, i la legislació vigent actual.
 
Legitimació:
 
La base legal per al tractament de les dades és el consentiment de les persones interessades per a la tramitació i gestió de qualsevol sol·licitud d'informació o consulta sobre els nostres serveis professionals, així com per a l'enviament de comunicacions comercials dutes a terme per Ignifugacions Generals i quan el tractament sigui necessari per a l'execució d'un contracte.
 
Procedència de les dades:
 
Totes les dades personals que tractem mitjançant la nostra pàgina web procedeixen directament de la persona interessada.
 
Drets:
 
Ignifugacions Generals, en compliment amb la Normativa Europea de Protecció de Dades, comunament denominat RGPD, l'informa dels drets que ostenta com a titular i afectat de les dades personals que recaptem i tractem, incloent-se els següents drets:
 
 • Té dret a desistir de forma gratuïta i en qualsevol moment del consentiment atorgat pel tractament de les seves dades personals.
 • Té reconegut el dret d'accés a les seves dades personals, així com el dret a rectificació d'aquells.
 • Té dret a oposar-se a el processament de les seves dades personals, així com el dret a supressió, comunament denominat, dret a l'oblit. De la mateixa manera, té dret a oposar-se a el tractament per decisions individuals automatitzades.
 • Té dret a obtenir la limitació del tractament de dades personals.
 • Té dret a sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals.
 • Té dret a presentar una queixa a l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades que correspongui, sent l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).
 
Els precedents drets reconeguts els podrà exercitar mitjançant sol·licitud dirigida a través de correu electrònic a info@ignifugacionsgenerals.com o a través dels mitjans de contacte que posem a la seva disposició indicant en l'assumpte del missatge o comunicació la referència: Drets RGPD.
 
Així mateix, per poder fer aquesta sol·licitud ens cal informació addicional que permeti acreditar la identitat de la persona exercent i vinculada a el tractament de dades personals, es requerirà l'aportació d'informació addicional o documental que acrediti aquesta identitat de l'afectat o interessat que exerceixi el dret en qüestió.
 
Desistiment:
 
Ignifugacions Generals en virtut de la Directiva 2002/58/CE en relació als serveis de la societat de la informació i la possibilitat de remetre comunicacions promocionals o publicitàries per mitjans electrònics, incorpora o facilita als destinataris d'aquestes comunicacions mecanismes, senzills i gratuïts , per a desistir del consentiment atorgat per a la finalitat de l'enviament d'aquelles, complint íntegrament amb la normativa europea i nacional sobre la matèria esmentada.
 
Política de Cookies:
 
Una "Cookie" és un petit arxiu que s'emmagatzema a l'ordinador de l'usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de "cookies" ens ajuda a millorar la qualitat de la nostra web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quins no.
 
Les cookies són essencials per al funcionament d'Internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant la navegació i usabilitat de la nostra web. Recordeu que les galetes no poden danyar el seu equip i el que estiguin activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.
 
Avís de violació de dades personals:
 
En el cas que les seves dades es vegin compromesos, Ignifugacions Generals, li notificarà a vostè i a les autoritats supervisores competents en un termini de 72 hores per correu electrònic amb informació sobre l'abast de la violació, les dades afectades, qualsevol impacte en el servei i el pla d'acció, amb les mesures per protegir les dades i limitar qualsevol possible efecte negatiu en els interessats.
 
La "infracció de dades personals" fa referència a una violació de la seguretat que condueix a la destrucció, pèrdua, alteració, divulgació no autoritzada o accés, accidental o il·legal, a les dades personals transmeses, emmagatzemades o processats relacionats amb la prestació de Servei.
 
Dubtes i Modificacions:
 
Si té alguna pregunta sobre aquesta Política de Privacitat, li preguem que es posi en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a l'adreça info@ignifugacionsgenerals.com.
Nosaltres i tercers, com proveïdors de serveis, utilitzem cookies i tecnologies similars (en endavant “cookies”) per tal de proporcionar i protegir els nostres serveis, per a comprendre i millorar el seu rendiment i per a publicar anuncis rellevants. Per a més informació, pot consultar la nostra Política de Cookies.Seleccioni “Acceptar cookies” per a donar el seu consentiment o selecciona les cookies que desitja autoritzar. Pot canviar les opcions de les cookies i retirar el seu consentiment en qualsevol moment des del nostre lloc web.
Cookies autoritzades:
Més detalls
Acceptar totes les cookies Acceptar les cookies sel·leccionades