MENÚ
Home Actualitat

Actualitat

NOVA UNITAT D´ATOMITZACIÓ A INDÚSTRIA FERTINAGRO (UTRILLAS).
22/10/2012

NOVA UNITAT D´ATOMITZACIÓ A INDÚSTRIA FERTINAGRO (UTRILLAS).

Fertinagro (GRUP TERVALIS) és el primer fabricant de fertilitzants complexos d’Espanya. Al centre de Producció de Utrillas ha realitzat una ampliació amb una unitat d’Atomització. IGNIFUGACIONS GENERALS ha ignifugat amb pintura intumescent...
Més informació
TREBALLS D´IGNIFUGACIÓ A FERRER INTERNACIONAL S.A. A SANT FELIU DE BUIXALLEU.
15/10/2012

TREBALLS D´IGNIFUGACIÓ A FERRER INTERNACIONAL S.A. A SANT FELIU...

A la nova nau de logística de l’empresa farmacèutica Ferrer Internacional S.A. ubicada al polígon industrial de Sant Feliu de Buixalleu, s’han realitzat diferents treballs d’iginfugació i sectorització, mitjançant l’instal.lació de franges...
Més informació
IGNIFUGACIÓ A L´INDÚSTRIA NYLSTAR S.A. DE BLANES.
08/10/2012

IGNIFUGACIÓ A L´INDÚSTRIA NYLSTAR S.A. DE BLANES.

Nylstar va ser fundada l’any 1923, i està operant en el mercat internacional fa més de 80 anys. Actualment Nylstar té la més àmplia gamma de productes de poliamida del món. Nylstar produeix fibres de poliamida de forma regular i estàndard així...
Més informació
PROTECCIÓ CONTRA EL FOC DEL TUNEL DEL VENT D´EMPURIABRAVA.
01/10/2012

PROTECCIÓ CONTRA EL FOC DEL TUNEL DEL VENT D´EMPURIABRAVA.

El túnel del vent serà una atracció lúdica i espectacular que s’obrirà al públic a finals d’aquest mes. Ignifugacions Generals ha estat l’empresa encarregada de la protecció passiva contra el foc. S’ha realitzat la protecció contra el foc de...
Més informació
IGNIFUGACIÓ COMPLEXE CULTURAL NAUS GUIXERES DE SALT.
24/09/2012

IGNIFUGACIÓ COMPLEXE CULTURAL NAUS GUIXERES DE SALT.

S’ha ignifugat mitjançant morter de perlita i vermiculita per assolir una estabilitat al foc R-30’ de les encavallades metàl.liques de sota la coberta de les 10 naus que formen el complexe cultural Naus Guixeres de la Coma-Cros, a Salt, destinades a...
Més informació
TREBALLS A LABORATORIS LABIANA DE CORBERA DE LLOBREGAT.
17/09/2012

TREBALLS A LABORATORIS LABIANA DE CORBERA DE LLOBREGAT.

Fundada el 1958 i especialitzada en la fabricació de productes Farmacològics d’ús veterinari, Labiana va ser adquirida per la divisió de Química Fina del Grup BASF el 1980, fet que va suposar combinar l’ètica de la multinacional amb la...
Més informació
TREBALLS EN EL NOU CENTRE COMERCIAL DE LA JONQUERA.
10/09/2012

TREBALLS EN EL NOU CENTRE COMERCIAL DE LA JONQUERA.

El nou centre comercial "Gran Jonquera Outlet & Shopping" està situat a la Jonquera (Girona), municipi fronterer situat a 5,5 km. de la frontera del sud de França, a uns 23 km. de la capital de comarca (Figueres) i a 60 km de Girona. Gran Jonquera...
Més informació
TREBALLS AL NOU IMAGINARIUM A TARRAGONA.
03/09/2012

TREBALLS AL NOU IMAGINARIUM A TARRAGONA.

La cadena de joguines Imaginarium trasllada la seva botiga de la Rambla al carrer un número 3, per tenir més superfície d’exposició i millorar el servei al client. IGNFIUGACIONES GENERALS ha ignifugat el forjat de fusta per garantir una...
Més informació
ADEQUACIÓ DEL PAVELLÓ POLIVALENT DE SANT JOAN DE MOLLET.
10/08/2012

ADEQUACIÓ DEL PAVELLÓ POLIVALENT DE SANT JOAN DE MOLLET.

S’ha dut a terme els treballs d’ignifugació de l’estructura d’acer del pavelló poliesportiu de Sant Joan de Mollet, per adequar-lo com a sala polivalent municipal, mitjançant la projecció de morter de perlita i vermiculita per aconseguir una...
Més informació
TREBALLS EN EL NOU CENTRE D´INVESTIGACIÓ D´ORONA A HERNANI.
06/08/2012

TREBALLS EN EL NOU CENTRE D´INVESTIGACIÓ D´ORONA A HERNANI.

L’empresa Orona preveu inaugurar el 2014 el seu centre de recerca i innovació Orona IDEO-innovation city, ubicat al polígon Galarreta d’Hernani i que suposarà una inversió de 160 milions d’euros. L’edifici està en una superfície de 40.000 metres...
Més informació
12345
© IGNIFUGACIONS GENERALS S.L.
Queda prohibida la reproducció, distribució, transformació, presentació i difusió, total o parcial dels textos i continguts d'aquesta web de forma directa o indirecta per qualsevol forma o mitjà conegut o per conèixer sense el permís per escrit dels titulars del copyright, els quals es troben subjectes als drets de propietat Intel·lectual, i sotmesos a contracte editorial per a la seva edició en paper.

La reproducció o plagi sense l'autorització pertinent pot constituir una vulneració dels drets de propietat intel·lectual que es troben tipificats en el Codi Penal.
POLÍTICA DE PRIVACITAT:
 
Ignifugacions Generals en compliment amb el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016, garanteix la protecció i la confidencialitat de les dades personals de tot tipus, que ens proporcionin els nostres clients, "usuaris", a la Web.
 
Informació bàsica:
 
En virtut de l'article 13 de Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), Ignifugacions Generals, com a responsable del tractament, l'informa dels següents aspectes rellevants:
 
Responsable del Tractament NOM I DIRECCIÓ DE L’EMPRESA
Finalitat La informació que ens faciliten les persones interessades les tractem amb la finalitat de gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licitin, i facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès.
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui una relació mercantil i no se sol·liciti la seva supressió.
Exercici de Drets Dirigir-se a: info@ignifugacionsgenerals.com
Desistiment Gratuït.
Destinataris No es cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Reclamació Autoritat de Control Espanyola.
Informació Addicional Podeu consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades i privacitat a www.ignifugacionsgenerals.com
 
 
Informació Addicional:
 
Ignifugacions Generals és el responsable del tractament de dades personals que recull i tracta, posant a la seva disposició els següents mitjans de comunicació per a la seva posada en contacte a:
 
Ignifugacions Generals amb NIF B61989638 amb domicili amb domicili a Girona a la CTRA ANTIGA D'AMER, 10-12 (POLIGON DOMENY) i correu electrònic: info@ignifugacionsgenerals.com.
 
Abast de la Política:
 
Quan accedeix i utilitza la nostra pàgina Web www.ignifugacionsgenerals.com, es compromet a acceptar aquesta política de privacitat, així com les disposicions que conté l'Avís Legal i Política de Cookies.
 
Li proporcionem la informació perquè amb caràcter previ a la documentació de les seves dades personals pugui accedir a la Política de Privadesa i a qualsevol altra informació rellevant en matèria de Protecció de Dades.
 
Així mateix, la present política serveix per facilitar informació addicional de segon nivell, d'aquelles clàusules informatives que redirigeixen a aquesta, amb tal finalitat.
 
Finalitat del Tractament:
 
Ignifugacions Generals tractarà la informació que ens proporcioni amb les següents finalitats:
 
 • Gestionar qualsevol tipus de sol·licitud, suggeriment o petició sobre els nostres serveis professionals que ens formuli.
 • Comunicacions comercials: Tractament de les seves dades amb la finalitat d'informar d'articles d'interès i informació general sobre els nostres serveis via correu electrònic.
 • Gestions administratives, comptables i fiscals.
 • Gestionar dades aportades pels candidats a un lloc de treball a través de Currículum Vitae (CV), amb la finalitat de el procés de selecció. Vostè autoritza expressament a Ignifugacions Generals perquè procedeixi a el tractament de les seves dades per la finalitat indicada.
 • Gestionar les comandes rebudes a través del web, per a la gestió de facturació, o reclamació.
 
Ignifugacions Generals tractarà les seves dades i informació aportada per als processos de selecció amb la més estricta confidencialitat, adoptant per a això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració i/o accés no autoritzat.
 
Termini de conservació de les seves dades:
 
El període de conservació de les dades personals variarà en funció de el servei que pugui arribar a contractar o prestar.
 
En qualsevol cas, serà el mínim necessari, i pot mantenir-se segons les circumstàncies que s'apliquin en cada cas, i la legislació vigent actual.
 
Legitimació:
 
La base legal per al tractament de les dades és el consentiment de les persones interessades per a la tramitació i gestió de qualsevol sol·licitud d'informació o consulta sobre els nostres serveis professionals, així com per a l'enviament de comunicacions comercials dutes a terme per Ignifugacions Generals i quan el tractament sigui necessari per a l'execució d'un contracte.
 
Procedència de les dades:
 
Totes les dades personals que tractem mitjançant la nostra pàgina web procedeixen directament de la persona interessada.
 
Drets:
 
Ignifugacions Generals, en compliment amb la Normativa Europea de Protecció de Dades, comunament denominat RGPD, l'informa dels drets que ostenta com a titular i afectat de les dades personals que recaptem i tractem, incloent-se els següents drets:
 
 • Té dret a desistir de forma gratuïta i en qualsevol moment del consentiment atorgat pel tractament de les seves dades personals.
 • Té reconegut el dret d'accés a les seves dades personals, així com el dret a rectificació d'aquells.
 • Té dret a oposar-se a el processament de les seves dades personals, així com el dret a supressió, comunament denominat, dret a l'oblit. De la mateixa manera, té dret a oposar-se a el tractament per decisions individuals automatitzades.
 • Té dret a obtenir la limitació del tractament de dades personals.
 • Té dret a sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals.
 • Té dret a presentar una queixa a l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades que correspongui, sent l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).
 
Els precedents drets reconeguts els podrà exercitar mitjançant sol·licitud dirigida a través de correu electrònic a info@ignifugacionsgenerals.com o a través dels mitjans de contacte que posem a la seva disposició indicant en l'assumpte del missatge o comunicació la referència: Drets RGPD.
 
Així mateix, per poder fer aquesta sol·licitud ens cal informació addicional que permeti acreditar la identitat de la persona exercent i vinculada a el tractament de dades personals, es requerirà l'aportació d'informació addicional o documental que acrediti aquesta identitat de l'afectat o interessat que exerceixi el dret en qüestió.
 
Desistiment:
 
Ignifugacions Generals en virtut de la Directiva 2002/58/CE en relació als serveis de la societat de la informació i la possibilitat de remetre comunicacions promocionals o publicitàries per mitjans electrònics, incorpora o facilita als destinataris d'aquestes comunicacions mecanismes, senzills i gratuïts , per a desistir del consentiment atorgat per a la finalitat de l'enviament d'aquelles, complint íntegrament amb la normativa europea i nacional sobre la matèria esmentada.
 
Política de Cookies:
 
Una "Cookie" és un petit arxiu que s'emmagatzema a l'ordinador de l'usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de "cookies" ens ajuda a millorar la qualitat de la nostra web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quins no.
 
Les cookies són essencials per al funcionament d'Internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant la navegació i usabilitat de la nostra web. Recordeu que les galetes no poden danyar el seu equip i el que estiguin activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.
 
Avís de violació de dades personals:
 
En el cas que les seves dades es vegin compromesos, Ignifugacions Generals, li notificarà a vostè i a les autoritats supervisores competents en un termini de 72 hores per correu electrònic amb informació sobre l'abast de la violació, les dades afectades, qualsevol impacte en el servei i el pla d'acció, amb les mesures per protegir les dades i limitar qualsevol possible efecte negatiu en els interessats.
 
La "infracció de dades personals" fa referència a una violació de la seguretat que condueix a la destrucció, pèrdua, alteració, divulgació no autoritzada o accés, accidental o il·legal, a les dades personals transmeses, emmagatzemades o processats relacionats amb la prestació de Servei.
 
Dubtes i Modificacions:
 
Si té alguna pregunta sobre aquesta Política de Privacitat, li preguem que es posi en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a l'adreça info@ignifugacionsgenerals.com.
Nosaltres i tercers, com proveïdors de serveis, utilitzem cookies i tecnologies similars (en endavant “cookies”) per tal de proporcionar i protegir els nostres serveis, per a comprendre i millorar el seu rendiment i per a publicar anuncis rellevants. Per a més informació, pot consultar la nostra Política de Cookies.Seleccioni “Acceptar cookies” per a donar el seu consentiment o selecciona les cookies que desitja autoritzar. Pot canviar les opcions de les cookies i retirar el seu consentiment en qualsevol moment des del nostre lloc web.
Cookies autoritzades:
Més detalls
Acceptar totes les cookies Acceptar les cookies sel·leccionades