MENÚ
Home Actualitat

Actualitat

IGNIFUGACIÓ DE LA TORRE DEL LLIMÓ DE CAMBRILS.
27/12/2011

IGNIFUGACIÓ DE LA TORRE DEL LLIMÓ DE CAMBRILS.

La torre del Llimó, una de torre de guaita que està documentada el segle XVII, serà la part central del centre de dinamització econòmica i social del barri antic de Cambrils. Ignifugacions Generals ha realitzat la protecció contra el foc de...
Més informació
TREBALLS A
19/12/2011

TREBALLS A "SISTEMES D´EMBALATGE ANPER, S.A." DE GAVÀ.

Ignifugacions Generals ha dut a terme els treballs d’adequació i millora de la protecció de l’estructura metàl·lica a l’altell i escales d’accés i d’emergència a base de pintura intumescent per aconseguir una estabilitat R-30...
Més informació
TREBALLS A L´AUDITORI DE LA CAIXA FÒRUM DE GIRONA.
12/12/2011

TREBALLS A L´AUDITORI DE LA CAIXA FÒRUM DE GIRONA.

S’ha ignifugat l’edifici que alberga el nou centre de La Caixa, destinat a centre cultural i auditori i ubicat a la Plaça Marquina, al centre de Girona. S’ha ignifugat tota l’estructura metàl.lica i forjats de xapa col.laborant, mitjançant morter...
Més informació
TREBALLS A MINERA DE SANTA MARTA, S.A. - TOLEDO.
05/12/2011

TREBALLS A MINERA DE SANTA MARTA, S.A. - TOLEDO.

MINERA DE SANTA MARTA, S.A. és una companyia espanyola líder en la producció i comercialització de sulfat sòdic d’anhídric natural. En l’actualitat compta amb 2 plantes de producció ubicades a les provínces de Burgos i Toledo MSM forma part...
Més informació
Treballs de Protecció Passiva Contra Incendis a LAYGO GASKETS DE CORNELLA DE LLOBREGAT.
28/11/2011

Treballs de Protecció Passiva Contra Incendis a LAYGO GASKETS DE...

Protecció d’estructura metàl·lica en pilars i bigues R-120 ’i armadures R-90’, tot això amb morter ignífug i franja tallafocs a base de placa rígida per aconseguir una EI-60 ’.
Més informació
PROTECCIÓ CONTRA EL FOC AL NOU COMPLEXE DE PADEL A FIGUERES.
22/11/2011

PROTECCIÓ CONTRA EL FOC AL NOU COMPLEXE DE PADEL A FIGUERES.

S’ha protegit contra el foc l’estructura principal portant del nou complex de pistes de pàdel situat al Recinte Firal de Figueres, mitjanaçant projectat de morter de perlita i vermiculita per aconseguir unes estabilitats al foc de 90 minuts, R-90’,...
Més informació
TREBALLS DE SEGELLAMENTS A SCA HYGIENE PAPER ESPAÑA, S.L.- PUIGPELAT (TARRAGONA).
14/11/2011

TREBALLS DE SEGELLAMENTS A SCA HYGIENE PAPER ESPAÑA, S.L.-...

SCA és una empresa internacional d’higiene i productes de paper, desenvolupa, fabrica i comercialitza productes de cura personal i mocadors facials. Elabora solucions de presència, papers per a publicació, i productes de fusta sòlida....
Més informació
TREBALLS AL NOU SPRINGFIELD IGUALADA.
07/11/2011

TREBALLS AL NOU SPRINGFIELD IGUALADA.

IGNIFUGACIONS GENERALS, S.L. ha portat a terme la protecció passiva contra el foc a les noves instal•lacions de Springfield a Igualada (Barcelona). S’han ignifugat, mitjançant morter de perlita i vermiculita, l’estructura portant d’acer i de fusta...
Més informació
TREBALLS DE PROTECCIÓ PASSIVA AL TÚNEL DEL CADÍ.
02/11/2011

TREBALLS DE PROTECCIÓ PASSIVA AL TÚNEL DEL CADÍ.

El túnel del Cadí és un túnel de vehicles de peatge situat al Prepirineu català, a la serra del Cadí. Uneix les comarques de l’Alt Berguedà i de la Cerdanya. Va ser construït per l’empresa Infraestructures de Catalunya SA entre els anys 1982 i...
Més informació
TREBALLS A PASTAS EL PAVO - GALLINA BLANCA DE RUBÍ.
24/10/2011

TREBALLS A PASTAS EL PAVO - GALLINA BLANCA DE RUBÍ.

IGNIFUGACIONS GENERALS, S.L. ha realitzat l’adequació a la normativa vigent (RSCIEI) de les instal•lacions que Pastas El Pavo té en la seva fàbrica de Rubí a Barcelona. S’ha portat a terme la protecció estructural, mitjançant pintura...
Més informació
123456
© IGNIFUGACIONS GENERALS S.L.
Queda prohibida la reproducció, distribució, transformació, presentació i difusió, total o parcial dels textos i continguts d'aquesta web de forma directa o indirecta per qualsevol forma o mitjà conegut o per conèixer sense el permís per escrit dels titulars del copyright, els quals es troben subjectes als drets de propietat Intel·lectual, i sotmesos a contracte editorial per a la seva edició en paper.

La reproducció o plagi sense l'autorització pertinent pot constituir una vulneració dels drets de propietat intel·lectual que es troben tipificats en el Codi Penal.
POLÍTICA DE PRIVACITAT:
 
Ignifugacions Generals en compliment amb el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016, garanteix la protecció i la confidencialitat de les dades personals de tot tipus, que ens proporcionin els nostres clients, "usuaris", a la Web.
 
Informació bàsica:
 
En virtut de l'article 13 de Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), Ignifugacions Generals, com a responsable del tractament, l'informa dels següents aspectes rellevants:
 
Responsable del Tractament NOM I DIRECCIÓ DE L’EMPRESA
Finalitat La informació que ens faciliten les persones interessades les tractem amb la finalitat de gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licitin, i facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès.
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui una relació mercantil i no se sol·liciti la seva supressió.
Exercici de Drets Dirigir-se a: info@ignifugacionsgenerals.com
Desistiment Gratuït.
Destinataris No es cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Reclamació Autoritat de Control Espanyola.
Informació Addicional Podeu consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades i privacitat a www.ignifugacionsgenerals.com
 
 
Informació Addicional:
 
Ignifugacions Generals és el responsable del tractament de dades personals que recull i tracta, posant a la seva disposició els següents mitjans de comunicació per a la seva posada en contacte a:
 
Ignifugacions Generals amb NIF B61989638 amb domicili amb domicili a Girona a la CTRA ANTIGA D'AMER, 10-12 (POLIGON DOMENY) i correu electrònic: info@ignifugacionsgenerals.com.
 
Abast de la Política:
 
Quan accedeix i utilitza la nostra pàgina Web www.ignifugacionsgenerals.com, es compromet a acceptar aquesta política de privacitat, així com les disposicions que conté l'Avís Legal i Política de Cookies.
 
Li proporcionem la informació perquè amb caràcter previ a la documentació de les seves dades personals pugui accedir a la Política de Privadesa i a qualsevol altra informació rellevant en matèria de Protecció de Dades.
 
Així mateix, la present política serveix per facilitar informació addicional de segon nivell, d'aquelles clàusules informatives que redirigeixen a aquesta, amb tal finalitat.
 
Finalitat del Tractament:
 
Ignifugacions Generals tractarà la informació que ens proporcioni amb les següents finalitats:
 
 • Gestionar qualsevol tipus de sol·licitud, suggeriment o petició sobre els nostres serveis professionals que ens formuli.
 • Comunicacions comercials: Tractament de les seves dades amb la finalitat d'informar d'articles d'interès i informació general sobre els nostres serveis via correu electrònic.
 • Gestions administratives, comptables i fiscals.
 • Gestionar dades aportades pels candidats a un lloc de treball a través de Currículum Vitae (CV), amb la finalitat de el procés de selecció. Vostè autoritza expressament a Ignifugacions Generals perquè procedeixi a el tractament de les seves dades per la finalitat indicada.
 • Gestionar les comandes rebudes a través del web, per a la gestió de facturació, o reclamació.
 
Ignifugacions Generals tractarà les seves dades i informació aportada per als processos de selecció amb la més estricta confidencialitat, adoptant per a això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració i/o accés no autoritzat.
 
Termini de conservació de les seves dades:
 
El període de conservació de les dades personals variarà en funció de el servei que pugui arribar a contractar o prestar.
 
En qualsevol cas, serà el mínim necessari, i pot mantenir-se segons les circumstàncies que s'apliquin en cada cas, i la legislació vigent actual.
 
Legitimació:
 
La base legal per al tractament de les dades és el consentiment de les persones interessades per a la tramitació i gestió de qualsevol sol·licitud d'informació o consulta sobre els nostres serveis professionals, així com per a l'enviament de comunicacions comercials dutes a terme per Ignifugacions Generals i quan el tractament sigui necessari per a l'execució d'un contracte.
 
Procedència de les dades:
 
Totes les dades personals que tractem mitjançant la nostra pàgina web procedeixen directament de la persona interessada.
 
Drets:
 
Ignifugacions Generals, en compliment amb la Normativa Europea de Protecció de Dades, comunament denominat RGPD, l'informa dels drets que ostenta com a titular i afectat de les dades personals que recaptem i tractem, incloent-se els següents drets:
 
 • Té dret a desistir de forma gratuïta i en qualsevol moment del consentiment atorgat pel tractament de les seves dades personals.
 • Té reconegut el dret d'accés a les seves dades personals, així com el dret a rectificació d'aquells.
 • Té dret a oposar-se a el processament de les seves dades personals, així com el dret a supressió, comunament denominat, dret a l'oblit. De la mateixa manera, té dret a oposar-se a el tractament per decisions individuals automatitzades.
 • Té dret a obtenir la limitació del tractament de dades personals.
 • Té dret a sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals.
 • Té dret a presentar una queixa a l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades que correspongui, sent l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).
 
Els precedents drets reconeguts els podrà exercitar mitjançant sol·licitud dirigida a través de correu electrònic a info@ignifugacionsgenerals.com o a través dels mitjans de contacte que posem a la seva disposició indicant en l'assumpte del missatge o comunicació la referència: Drets RGPD.
 
Així mateix, per poder fer aquesta sol·licitud ens cal informació addicional que permeti acreditar la identitat de la persona exercent i vinculada a el tractament de dades personals, es requerirà l'aportació d'informació addicional o documental que acrediti aquesta identitat de l'afectat o interessat que exerceixi el dret en qüestió.
 
Desistiment:
 
Ignifugacions Generals en virtut de la Directiva 2002/58/CE en relació als serveis de la societat de la informació i la possibilitat de remetre comunicacions promocionals o publicitàries per mitjans electrònics, incorpora o facilita als destinataris d'aquestes comunicacions mecanismes, senzills i gratuïts , per a desistir del consentiment atorgat per a la finalitat de l'enviament d'aquelles, complint íntegrament amb la normativa europea i nacional sobre la matèria esmentada.
 
Política de Cookies:
 
Una "Cookie" és un petit arxiu que s'emmagatzema a l'ordinador de l'usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de "cookies" ens ajuda a millorar la qualitat de la nostra web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quins no.
 
Les cookies són essencials per al funcionament d'Internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant la navegació i usabilitat de la nostra web. Recordeu que les galetes no poden danyar el seu equip i el que estiguin activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.
 
Avís de violació de dades personals:
 
En el cas que les seves dades es vegin compromesos, Ignifugacions Generals, li notificarà a vostè i a les autoritats supervisores competents en un termini de 72 hores per correu electrònic amb informació sobre l'abast de la violació, les dades afectades, qualsevol impacte en el servei i el pla d'acció, amb les mesures per protegir les dades i limitar qualsevol possible efecte negatiu en els interessats.
 
La "infracció de dades personals" fa referència a una violació de la seguretat que condueix a la destrucció, pèrdua, alteració, divulgació no autoritzada o accés, accidental o il·legal, a les dades personals transmeses, emmagatzemades o processats relacionats amb la prestació de Servei.
 
Dubtes i Modificacions:
 
Si té alguna pregunta sobre aquesta Política de Privacitat, li preguem que es posi en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a l'adreça info@ignifugacionsgenerals.com.
Nosaltres i tercers, com proveïdors de serveis, utilitzem cookies i tecnologies similars (en endavant “cookies”) per tal de proporcionar i protegir els nostres serveis, per a comprendre i millorar el seu rendiment i per a publicar anuncis rellevants. Per a més informació, pot consultar la nostra Política de Cookies.Seleccioni “Acceptar cookies” per a donar el seu consentiment o selecciona les cookies que desitja autoritzar. Pot canviar les opcions de les cookies i retirar el seu consentiment en qualsevol moment des del nostre lloc web.
Cookies autoritzades:
Més detalls
Acceptar totes les cookies Acceptar les cookies sel·leccionades