MENÚ
Home Actualitat

Actualitat

FRANJA TALLAFOCS EXTERIOR A DACHAL, S.L. - SANT JUST DESVERN.
28/12/2009

FRANJA TALLAFOCS EXTERIOR A DACHAL, S.L. - SANT JUST DESVERN.

S’ha executat una franja tallafocs en horitzontal EI-120’ a base de plafó sandwitx de 100 mm de gruix, degudament cargolada a escaires ancorats a la paret exterior de la nau amb acabat galvanitzat lacat en blanc.
Més informació
TREBALLS D´IGNIFUGACIO A AGRI ENERGIA DE BANYOLES
21/12/2009

TREBALLS D´IGNIFUGACIO A AGRI ENERGIA DE BANYOLES

S’ha realitzat l’ignifugació de l’estructura metàl.lica portant de les encavallades dels magatzems mitjançant pintura intumescent per aconseguir una estabilitat al foc R-30’, previ pintat de pintura d’imprimació i acabat de pintura d’esmalt...
Més informació
TREBALLS A LA NOVA SEU CORPORATIVA D´IGUZZINI A SANT CUGAT.
16/12/2009

TREBALLS A LA NOVA SEU CORPORATIVA D´IGUZZINI A SANT CUGAT.

iGuzzini illuminazione Espanya, S.A. es va constituir el 1988 com a filial de iGuzzini illuminazione Itàlia i en l’actualitat es situa com una de les firmes més importants del mercat espanyol en il.luminació arquitectual. La política de servei,...
Més informació
TREBALLS EN ELS NOUS PAVELLONS EN DOS ESCOLES DE REUS
14/12/2009

TREBALLS EN ELS NOUS PAVELLONS EN DOS ESCOLES DE REUS

IGNIFUGACIONS GENERALS, ha realitzat l’ignifugació de dos pavellons similars en escoles de la ciutat de Reus. L’estructura principal dels pavellons és de perfils metàl.lics, que s’han ignifugat amb pintura intumescent amb una resistencia al foc de...
Més informació
TREBALLS DE PROTECCIÓ PASSIVA A LA COOP. FRUTICULTORS D´ULLÀ
09/12/2009

TREBALLS DE PROTECCIÓ PASSIVA A LA COOP. FRUTICULTORS D´ULLÀ

S’ha estat treballant en diferents zones i seccions de la Cooperativa Costa Brava de Fruticultors d’Ullà, per tal de realitzar diferents treballs de protecció passiva contra el foc, d’acord amb el projecte tècnic d’enginyeria a tal efecte. S’ha...
Més informació
POLIESTPORTIU ST. JAUME D´ENVEJA
30/11/2009

POLIESTPORTIU ST. JAUME D´ENVEJA

IGNIFUGACIONS GENERALS. realitza la protecció contra el foc de l’estructura metàl.lica del Nou Poliesportiu de St. Jaume d’Enveja. La protecció es realitza amb pintura intumescent per tal de conseguir una protecció contra el foc de 30 minuts....
Més informació
AJUNTAMENT DE LA CANONJA
23/11/2009

AJUNTAMENT DE LA CANONJA

IGNIFUGACIONS GENERALS ha participat en els treballs de rehabilitació de l’ajuntament de la Canonja a Tarragona. Els treballs han consistit en ignifugar amb pintura intumescent les noves estructures metàl.liques i també les vigues de fusta del...
Més informació
HELADOS LA MENORQUINA - PALMA DE MALLORCA
16/11/2009

HELADOS LA MENORQUINA - PALMA DE MALLORCA

Ignifugacions Generals, S.L. ha realitzat la protecció passiva contra el foc a una de les instal•lacions que el grup Kalise Menorquina té a Palma de Mallorca. La protecció s’ha portat a terme mitjançant morter projectat de Perlita i Vermiculita...
Més informació
IGNIFUGACIÓ DEL NOU GIMNÀS I CENTRE DE PILATES DE PALAFRUGELL
09/11/2009

IGNIFUGACIÓ DEL NOU GIMNÀS I CENTRE DE PILATES DE PALAFRUGELL

S’ha ignifugat l’estructura portant metàl.lica corresponent a jàsseres i pilars del nou gimnàs i centre de pilatesw que s’obrirà properament al c/. Manufactures del Suro de Palafrugell, mitjançant l’aplicació de morter de perlita i vermiculita...
Més informació
TREBALLS A L´AUDITORI DE CAMBRILS.
05/11/2009

TREBALLS A L´AUDITORI DE CAMBRILS.

IGNIFUGACIONS GENERALS realitza els treballs d’ignifugació del nou auditori de Cambrils. Els treballs han consistit en la projecció de morter de perlita i vermiculita, a les estructures metàl.liques per tal d’aconseguir una resistència al foc de...
Més informació
1234567
© IGNIFUGACIONS GENERALS S.L.
Queda prohibida la reproducció, distribució, transformació, presentació i difusió, total o parcial dels textos i continguts d'aquesta web de forma directa o indirecta per qualsevol forma o mitjà conegut o per conèixer sense el permís per escrit dels titulars del copyright, els quals es troben subjectes als drets de propietat Intel·lectual, i sotmesos a contracte editorial per a la seva edició en paper.

La reproducció o plagi sense l'autorització pertinent pot constituir una vulneració dels drets de propietat intel·lectual que es troben tipificats en el Codi Penal.
POLÍTICA DE PRIVACITAT:
 
Ignifugacions Generals en compliment amb el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016, garanteix la protecció i la confidencialitat de les dades personals de tot tipus, que ens proporcionin els nostres clients, "usuaris", a la Web.
 
Informació bàsica:
 
En virtut de l'article 13 de Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), Ignifugacions Generals, com a responsable del tractament, l'informa dels següents aspectes rellevants:
 
Responsable del Tractament NOM I DIRECCIÓ DE L’EMPRESA
Finalitat La informació que ens faciliten les persones interessades les tractem amb la finalitat de gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licitin, i facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès.
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui una relació mercantil i no se sol·liciti la seva supressió.
Exercici de Drets Dirigir-se a: info@ignifugacionsgenerals.com
Desistiment Gratuït.
Destinataris No es cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Reclamació Autoritat de Control Espanyola.
Informació Addicional Podeu consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades i privacitat a www.ignifugacionsgenerals.com
 
 
Informació Addicional:
 
Ignifugacions Generals és el responsable del tractament de dades personals que recull i tracta, posant a la seva disposició els següents mitjans de comunicació per a la seva posada en contacte a:
 
Ignifugacions Generals amb NIF B61989638 amb domicili amb domicili a Girona a la CTRA ANTIGA D'AMER, 10-12 (POLIGON DOMENY) i correu electrònic: info@ignifugacionsgenerals.com.
 
Abast de la Política:
 
Quan accedeix i utilitza la nostra pàgina Web www.ignifugacionsgenerals.com, es compromet a acceptar aquesta política de privacitat, així com les disposicions que conté l'Avís Legal i Política de Cookies.
 
Li proporcionem la informació perquè amb caràcter previ a la documentació de les seves dades personals pugui accedir a la Política de Privadesa i a qualsevol altra informació rellevant en matèria de Protecció de Dades.
 
Així mateix, la present política serveix per facilitar informació addicional de segon nivell, d'aquelles clàusules informatives que redirigeixen a aquesta, amb tal finalitat.
 
Finalitat del Tractament:
 
Ignifugacions Generals tractarà la informació que ens proporcioni amb les següents finalitats:
 
 • Gestionar qualsevol tipus de sol·licitud, suggeriment o petició sobre els nostres serveis professionals que ens formuli.
 • Comunicacions comercials: Tractament de les seves dades amb la finalitat d'informar d'articles d'interès i informació general sobre els nostres serveis via correu electrònic.
 • Gestions administratives, comptables i fiscals.
 • Gestionar dades aportades pels candidats a un lloc de treball a través de Currículum Vitae (CV), amb la finalitat de el procés de selecció. Vostè autoritza expressament a Ignifugacions Generals perquè procedeixi a el tractament de les seves dades per la finalitat indicada.
 • Gestionar les comandes rebudes a través del web, per a la gestió de facturació, o reclamació.
 
Ignifugacions Generals tractarà les seves dades i informació aportada per als processos de selecció amb la més estricta confidencialitat, adoptant per a això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració i/o accés no autoritzat.
 
Termini de conservació de les seves dades:
 
El període de conservació de les dades personals variarà en funció de el servei que pugui arribar a contractar o prestar.
 
En qualsevol cas, serà el mínim necessari, i pot mantenir-se segons les circumstàncies que s'apliquin en cada cas, i la legislació vigent actual.
 
Legitimació:
 
La base legal per al tractament de les dades és el consentiment de les persones interessades per a la tramitació i gestió de qualsevol sol·licitud d'informació o consulta sobre els nostres serveis professionals, així com per a l'enviament de comunicacions comercials dutes a terme per Ignifugacions Generals i quan el tractament sigui necessari per a l'execució d'un contracte.
 
Procedència de les dades:
 
Totes les dades personals que tractem mitjançant la nostra pàgina web procedeixen directament de la persona interessada.
 
Drets:
 
Ignifugacions Generals, en compliment amb la Normativa Europea de Protecció de Dades, comunament denominat RGPD, l'informa dels drets que ostenta com a titular i afectat de les dades personals que recaptem i tractem, incloent-se els següents drets:
 
 • Té dret a desistir de forma gratuïta i en qualsevol moment del consentiment atorgat pel tractament de les seves dades personals.
 • Té reconegut el dret d'accés a les seves dades personals, així com el dret a rectificació d'aquells.
 • Té dret a oposar-se a el processament de les seves dades personals, així com el dret a supressió, comunament denominat, dret a l'oblit. De la mateixa manera, té dret a oposar-se a el tractament per decisions individuals automatitzades.
 • Té dret a obtenir la limitació del tractament de dades personals.
 • Té dret a sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals.
 • Té dret a presentar una queixa a l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades que correspongui, sent l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).
 
Els precedents drets reconeguts els podrà exercitar mitjançant sol·licitud dirigida a través de correu electrònic a info@ignifugacionsgenerals.com o a través dels mitjans de contacte que posem a la seva disposició indicant en l'assumpte del missatge o comunicació la referència: Drets RGPD.
 
Així mateix, per poder fer aquesta sol·licitud ens cal informació addicional que permeti acreditar la identitat de la persona exercent i vinculada a el tractament de dades personals, es requerirà l'aportació d'informació addicional o documental que acrediti aquesta identitat de l'afectat o interessat que exerceixi el dret en qüestió.
 
Desistiment:
 
Ignifugacions Generals en virtut de la Directiva 2002/58/CE en relació als serveis de la societat de la informació i la possibilitat de remetre comunicacions promocionals o publicitàries per mitjans electrònics, incorpora o facilita als destinataris d'aquestes comunicacions mecanismes, senzills i gratuïts , per a desistir del consentiment atorgat per a la finalitat de l'enviament d'aquelles, complint íntegrament amb la normativa europea i nacional sobre la matèria esmentada.
 
Política de Cookies:
 
Una "Cookie" és un petit arxiu que s'emmagatzema a l'ordinador de l'usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de "cookies" ens ajuda a millorar la qualitat de la nostra web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quins no.
 
Les cookies són essencials per al funcionament d'Internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant la navegació i usabilitat de la nostra web. Recordeu que les galetes no poden danyar el seu equip i el que estiguin activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.
 
Avís de violació de dades personals:
 
En el cas que les seves dades es vegin compromesos, Ignifugacions Generals, li notificarà a vostè i a les autoritats supervisores competents en un termini de 72 hores per correu electrònic amb informació sobre l'abast de la violació, les dades afectades, qualsevol impacte en el servei i el pla d'acció, amb les mesures per protegir les dades i limitar qualsevol possible efecte negatiu en els interessats.
 
La "infracció de dades personals" fa referència a una violació de la seguretat que condueix a la destrucció, pèrdua, alteració, divulgació no autoritzada o accés, accidental o il·legal, a les dades personals transmeses, emmagatzemades o processats relacionats amb la prestació de Servei.
 
Dubtes i Modificacions:
 
Si té alguna pregunta sobre aquesta Política de Privacitat, li preguem que es posi en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a l'adreça info@ignifugacionsgenerals.com.
Nosaltres i tercers, com proveïdors de serveis, utilitzem cookies i tecnologies similars (en endavant “cookies”) per tal de proporcionar i protegir els nostres serveis, per a comprendre i millorar el seu rendiment i per a publicar anuncis rellevants. Per a més informació, pot consultar la nostra Política de Cookies.Seleccioni “Acceptar cookies” per a donar el seu consentiment o selecciona les cookies que desitja autoritzar. Pot canviar les opcions de les cookies i retirar el seu consentiment en qualsevol moment des del nostre lloc web.
Cookies autoritzades:
Més detalls
Acceptar totes les cookies Acceptar les cookies sel·leccionades