MENÚ
Home Actualitat

Actualitat

PROTECCIÓ DE L´ ESTRUCTURA A L´ESCALA A LABORATORIS UNIPHARMA (EL PAPIOL)
29/12/2008

PROTECCIÓ DE L´ ESTRUCTURA A L´ESCALA A LABORATORIS UNIPHARMA...

Hem realitzat la protecció de l’ estructura de l’escala amb pintura intumescent per aconseguir una R-60’ i una capa d’ acabat amb esmalt decoratiu i de protecció RAL 7015.
Més informació
IGNIFUGACIO PAVELLO MUNICIPAL CERCS (BERGA)
22/12/2008

IGNIFUGACIO PAVELLO MUNICIPAL CERCS (BERGA)

S’està canviant la coberta actual de fibrociment per una nova coberta de panell sandwich. S’ha aprofitat per protegir tota l’estructura metàl•lica amb pintura intumescent per garantir R-30’. L’ajuntament de Cercs ha confiat la protecció...
Més informació
OFICINES DE CORREUS DE ST.FELIU DE GUÍXOLS I CALDES DE MALAVELLA
18/12/2008

OFICINES DE CORREUS DE ST.FELIU DE GUÍXOLS I CALDES DE MALAVELLA

S’ha dut a terme l’ignifugació de l’estructura metàl.lica i forjats de xapa col.laborant mitjaçant la projecció de morter de perlita i vermiculita de les noves oficines de Correos de les poblacions de St. Feliu de Guíxols i Caldes de...
Més informació
SEGELLAMENTS A L´OBRA D´EMCOFA DE L´ADEQUACIÓ DELS TÚNELS A FIRA 2000
15/12/2008

SEGELLAMENTS A L´OBRA D´EMCOFA DE L´ADEQUACIÓ DELS TÚNELS A...

S’ha dut a terme l’execució dels segellaments dels passos d’instal·lacions en sectors d’incendi, a base de panells de llana de roca i resina termoplàstica per aconseguir una EI-120’
Més informació
PROTECCIO NOVA SUCURSAL CAIXA TERRASSA DE LLEIDA CIUTAT
09/12/2008

PROTECCIO NOVA SUCURSAL CAIXA TERRASSA DE LLEIDA CIUTAT

IGNIFUGACIONS GENERALS TAMBÉ HI HA PARTICIPAT. S’HI HA REALITZAT UNA FRANJA TALLAFOCS EI-60 PERIMETRAL I LA PROTECCIÓ AMB MORTER R-30 DE TOTA L’ESTRUCTURA DE COBERTA.
Més informació
FINALITZADA L´ACTUACIÓ EN EL NOU ESTADI DEL R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA
05/12/2008

FINALITZADA L´ACTUACIÓ EN EL NOU ESTADI DEL R.C.D. ESPANYOL DE...

Ignifugacions Generals ha realitzat les obres previstes en el nou estadi del R.C.D. Espanyol de Barcelona. S’ha aplicat una protecció amb morter de perlita i vermiculita a les E.T. per garantir una protecció contra el foc de 240 minuts. Podeu veure...
Més informació
IGNIFUGACIONS GENERALS AL COMPLEX ARQUITECTÒNIC SANTA CATERINA DE GIRONA
02/12/2008

IGNIFUGACIONS GENERALS AL COMPLEX ARQUITECTÒNIC SANTA CATERINA DE...

Ignifugacions Generals ha realitzat diverses actuacions en el camp de la protecció passiva al Complex Arquitectònic Santa Caterina de Girona que es convertirà en una macro seu per a l’Administració de la Generalitat de Catalunya. Les actuacions...
Més informació
Finalitzada la primera fase de la pista d´atletisme coberta de Sabadell
25/11/2008

Finalitzada la primera fase de la pista d´atletisme coberta de...

Ignifugacions Generals ha finalitzat la primera fase de la protecció de l’estructura amb pintura intumescent per aconseguir una R-30 i la posterior aplicació d’un esmalt d’acabat. A la pròxima fase, es realitzarà la protecció dels sortints que...
Més informació
IGNIFUGACIÓ DE SOLER & PALAU DE RIPOLL
24/11/2008

IGNIFUGACIÓ DE SOLER & PALAU DE RIPOLL

S’està duent a terme l’ignifugació de l’estructura metàl.lica R-30 i realització de tancaments i franges tallafocs EI-120’ a tota la setena planta de l’edifici principal de la seu central de Soler & Palau S.A. a Ripoll, d’acord amb el projecte...
Més informació
COMENÇEN LES OBRES A NUPIK DE POLINYA
14/11/2008

COMENÇEN LES OBRES A NUPIK DE POLINYA

COMENÇEN LES OBRES D’ IGNIFUGACIÓ A L’ EMPRESA NUPIK DE POLINYA. NUPIK ES UNA EMPRESA LÍDER EN EL SECTOR DE LA FABRICACIÓ I COMERÇ DE PLATS, GOTS I COBERTS D`’ UN SÓL ÚS, QUE VA PATIR A PRINCIPIS D’ ANY 2 INCENDIS A LES SEVES NAUS PRINCIPALS (...
Més informació
1234567
© IGNIFUGACIONS GENERALS S.L.
Queda prohibida la reproducció, distribució, transformació, presentació i difusió, total o parcial dels textos i continguts d'aquesta web de forma directa o indirecta per qualsevol forma o mitjà conegut o per conèixer sense el permís per escrit dels titulars del copyright, els quals es troben subjectes als drets de propietat Intel·lectual, i sotmesos a contracte editorial per a la seva edició en paper.

La reproducció o plagi sense l'autorització pertinent pot constituir una vulneració dels drets de propietat intel·lectual que es troben tipificats en el Codi Penal.
POLÍTICA DE PRIVACITAT:
 
Ignifugacions Generals en compliment amb el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016, garanteix la protecció i la confidencialitat de les dades personals de tot tipus, que ens proporcionin els nostres clients, "usuaris", a la Web.
 
Informació bàsica:
 
En virtut de l'article 13 de Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), Ignifugacions Generals, com a responsable del tractament, l'informa dels següents aspectes rellevants:
 
Responsable del Tractament NOM I DIRECCIÓ DE L’EMPRESA
Finalitat La informació que ens faciliten les persones interessades les tractem amb la finalitat de gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licitin, i facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès.
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui una relació mercantil i no se sol·liciti la seva supressió.
Exercici de Drets Dirigir-se a: info@ignifugacionsgenerals.com
Desistiment Gratuït.
Destinataris No es cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Reclamació Autoritat de Control Espanyola.
Informació Addicional Podeu consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades i privacitat a www.ignifugacionsgenerals.com
 
 
Informació Addicional:
 
Ignifugacions Generals és el responsable del tractament de dades personals que recull i tracta, posant a la seva disposició els següents mitjans de comunicació per a la seva posada en contacte a:
 
Ignifugacions Generals amb NIF B61989638 amb domicili amb domicili a Girona a la CTRA ANTIGA D'AMER, 10-12 (POLIGON DOMENY) i correu electrònic: info@ignifugacionsgenerals.com.
 
Abast de la Política:
 
Quan accedeix i utilitza la nostra pàgina Web www.ignifugacionsgenerals.com, es compromet a acceptar aquesta política de privacitat, així com les disposicions que conté l'Avís Legal i Política de Cookies.
 
Li proporcionem la informació perquè amb caràcter previ a la documentació de les seves dades personals pugui accedir a la Política de Privadesa i a qualsevol altra informació rellevant en matèria de Protecció de Dades.
 
Així mateix, la present política serveix per facilitar informació addicional de segon nivell, d'aquelles clàusules informatives que redirigeixen a aquesta, amb tal finalitat.
 
Finalitat del Tractament:
 
Ignifugacions Generals tractarà la informació que ens proporcioni amb les següents finalitats:
 
 • Gestionar qualsevol tipus de sol·licitud, suggeriment o petició sobre els nostres serveis professionals que ens formuli.
 • Comunicacions comercials: Tractament de les seves dades amb la finalitat d'informar d'articles d'interès i informació general sobre els nostres serveis via correu electrònic.
 • Gestions administratives, comptables i fiscals.
 • Gestionar dades aportades pels candidats a un lloc de treball a través de Currículum Vitae (CV), amb la finalitat de el procés de selecció. Vostè autoritza expressament a Ignifugacions Generals perquè procedeixi a el tractament de les seves dades per la finalitat indicada.
 • Gestionar les comandes rebudes a través del web, per a la gestió de facturació, o reclamació.
 
Ignifugacions Generals tractarà les seves dades i informació aportada per als processos de selecció amb la més estricta confidencialitat, adoptant per a això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració i/o accés no autoritzat.
 
Termini de conservació de les seves dades:
 
El període de conservació de les dades personals variarà en funció de el servei que pugui arribar a contractar o prestar.
 
En qualsevol cas, serà el mínim necessari, i pot mantenir-se segons les circumstàncies que s'apliquin en cada cas, i la legislació vigent actual.
 
Legitimació:
 
La base legal per al tractament de les dades és el consentiment de les persones interessades per a la tramitació i gestió de qualsevol sol·licitud d'informació o consulta sobre els nostres serveis professionals, així com per a l'enviament de comunicacions comercials dutes a terme per Ignifugacions Generals i quan el tractament sigui necessari per a l'execució d'un contracte.
 
Procedència de les dades:
 
Totes les dades personals que tractem mitjançant la nostra pàgina web procedeixen directament de la persona interessada.
 
Drets:
 
Ignifugacions Generals, en compliment amb la Normativa Europea de Protecció de Dades, comunament denominat RGPD, l'informa dels drets que ostenta com a titular i afectat de les dades personals que recaptem i tractem, incloent-se els següents drets:
 
 • Té dret a desistir de forma gratuïta i en qualsevol moment del consentiment atorgat pel tractament de les seves dades personals.
 • Té reconegut el dret d'accés a les seves dades personals, així com el dret a rectificació d'aquells.
 • Té dret a oposar-se a el processament de les seves dades personals, així com el dret a supressió, comunament denominat, dret a l'oblit. De la mateixa manera, té dret a oposar-se a el tractament per decisions individuals automatitzades.
 • Té dret a obtenir la limitació del tractament de dades personals.
 • Té dret a sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals.
 • Té dret a presentar una queixa a l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades que correspongui, sent l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).
 
Els precedents drets reconeguts els podrà exercitar mitjançant sol·licitud dirigida a través de correu electrònic a info@ignifugacionsgenerals.com o a través dels mitjans de contacte que posem a la seva disposició indicant en l'assumpte del missatge o comunicació la referència: Drets RGPD.
 
Així mateix, per poder fer aquesta sol·licitud ens cal informació addicional que permeti acreditar la identitat de la persona exercent i vinculada a el tractament de dades personals, es requerirà l'aportació d'informació addicional o documental que acrediti aquesta identitat de l'afectat o interessat que exerceixi el dret en qüestió.
 
Desistiment:
 
Ignifugacions Generals en virtut de la Directiva 2002/58/CE en relació als serveis de la societat de la informació i la possibilitat de remetre comunicacions promocionals o publicitàries per mitjans electrònics, incorpora o facilita als destinataris d'aquestes comunicacions mecanismes, senzills i gratuïts , per a desistir del consentiment atorgat per a la finalitat de l'enviament d'aquelles, complint íntegrament amb la normativa europea i nacional sobre la matèria esmentada.
 
Política de Cookies:
 
Una "Cookie" és un petit arxiu que s'emmagatzema a l'ordinador de l'usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de "cookies" ens ajuda a millorar la qualitat de la nostra web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quins no.
 
Les cookies són essencials per al funcionament d'Internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant la navegació i usabilitat de la nostra web. Recordeu que les galetes no poden danyar el seu equip i el que estiguin activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.
 
Avís de violació de dades personals:
 
En el cas que les seves dades es vegin compromesos, Ignifugacions Generals, li notificarà a vostè i a les autoritats supervisores competents en un termini de 72 hores per correu electrònic amb informació sobre l'abast de la violació, les dades afectades, qualsevol impacte en el servei i el pla d'acció, amb les mesures per protegir les dades i limitar qualsevol possible efecte negatiu en els interessats.
 
La "infracció de dades personals" fa referència a una violació de la seguretat que condueix a la destrucció, pèrdua, alteració, divulgació no autoritzada o accés, accidental o il·legal, a les dades personals transmeses, emmagatzemades o processats relacionats amb la prestació de Servei.
 
Dubtes i Modificacions:
 
Si té alguna pregunta sobre aquesta Política de Privacitat, li preguem que es posi en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a l'adreça info@ignifugacionsgenerals.com.
Nosaltres i tercers, com proveïdors de serveis, utilitzem cookies i tecnologies similars (en endavant “cookies”) per tal de proporcionar i protegir els nostres serveis, per a comprendre i millorar el seu rendiment i per a publicar anuncis rellevants. Per a més informació, pot consultar la nostra Política de Cookies.Seleccioni “Acceptar cookies” per a donar el seu consentiment o selecciona les cookies que desitja autoritzar. Pot canviar les opcions de les cookies i retirar el seu consentiment en qualsevol moment des del nostre lloc web.
Cookies autoritzades:
Més detalls
Acceptar totes les cookies Acceptar les cookies sel·leccionades